Alkuvoiman lähteille

Oman alkuvoiman oivaltaminen on kuin kotiinpaluu. Tämä paluu merkitsee kehollisuutemme tunnistamista erottamattomaksi osaksi luontoa ja sen kiertokulkua.

Kun löydämme kehollisen perustamme – minän kehossa ja  kehon minussa – tiedämme keitä olemme, mitä tarvitsemme ja kuinka ilmaista luovuutta, sekä kokea rauhaa ja iloa omassa elämässä.

Retriitin ohjelmasta ja ohjauksesta vastaa tanssitaiteilija, luontoyhteysohjaaja ja perinnehoitaja Gabriela Aldana-Kekoni. Gabriela johdattaa meitä transsitanssin, joogan, puhdistavan saunarituaalin sekä rumpumeditaatioiden avulla oman alkuvoimamme lähteille. Alustava ohjelma:

PERJANTAI klo 16 alkaen
Tutustuminen
Transsitanssi ja hengitysharjoitukset
Rumpumeditaatio

LAUANTAI
Jooga: Hengitys ja maadoittuminen
Luento: Luonnon syklit minussa
Transsitanssi: irtipäästäminen ja yhteys
Parantava saunarituaali
Rumpumeditaatio nuotiolla

SUNNUNTAI klo 13 asti
Transsitanssi: 4 kuuta
Rumpupiiri ja jäähyväiset

Spring on the ground | Photo by Sanna Gyllene
Info

Retriitin hinta on 385e sisältäen jaetun mökkimajoituksen 2hh puolihoidolla. Ilmoittautumiset Gabrielalle: juurakonvoima(at)gmail.com Varausmaksu 150e  ja loppumaksun voit hoitaa paikan päällä. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Lentiiran lomakylän kotoisissa mökeissä majoittuu mukavasti 4-6 henkilöä. Aterioilla tarjoilemme herkulliset kasvisruuat, jossa yhdistyvät paikallisuus ja kansainvälisest tuulahdukset. Hintaan sisältyy puolihoitona perjantain illallinen, lauantaina aamiainen, välipala ja illallinen, sekä sunnuntain brunssi. Lisämaksusta lakanat (15e), yhdenhengen huone (35e/yö) ja lisäyö (40e).

Kauempaa tulijoille järjestämme kohtuuhintaisen kimppakyydin Kajaanista isossa taksissa tai yksityisautossa porukan koosta riippuen. Eli kunhan pääset junalla/bussilla/lennolla Kajaaniin, avustamme loppumatkan Lentiiraan. Kerrothan kyytitarpeesta tai mahdollisuudesta tarjota kyytiä ilmoittautuessasi!