Elämän taikaa

18.1.2018 klo 16.30-20.30

Tule nauttimaan ja voimaantumaan!
Miniretriitin aikana pysähdymme lataamaan voimavaroja alkuvuoteen. Lempeät mindfulness- ja mielikuvaharjoitukset ohjaavat sinut matkalle itseesi, rentoon ja levolliseen olotilaan. Elämän taikaa- miniretriitillä unohdamme arkiset asiat ja keskitymme itseemme. Rentoutumista edistetään eteerisin öljyin ja rauhallisella musiikilla.

Rentoutuminen ja hiljentyminen avaavat ovet oman sisäisen viisauden ja kehon viestien kuuntelemiselle. Illan päätteeksi tehdään oman kehon parantavien voimien aktivointiharjoitus, jonka aikana teen yhteisen energiahoidon koko ryhmälle.

Useimmat harjoitukset tehdään maaten viltin lämmössä. Pukeuduthan rennosti ja lämpimästi, teemme olostamme mahdollisimman mukavan.  Paikan päällä on vilttejä ja makuualustoja, mutta halutessasi voit ottaa mukaan myös omasi.

Miniretriitin tarkoituksena on keskittyä täysin omaan itseensä. Suljemme mobiililaitteet, unohdamme keskustelun ja suuntaamme huomion vain itseemme. Lempeällä, hyväksyvällä hiljaisuudella suomme lepohetken itsellemme ja muille. Saavuttuasi makuualustat ja viltit ovat levitettynä valmiiksi. Etsi itsellesi sopiva paikka ja asetu mukavasti.

Pidämme noin klo 18 tauon, jonka aikana on tarjolla kevyt illallinen sekä teetä ja kahvia. Nautimme tarjoiluista omaan rauhaan vetäytyneinä.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet,

Rakkaudella Sari

 

Ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Miniretriitille ilmoittaudutaan Ikivalkean verkkokaupassa maksamalla osallistumismaksu 16.1.2018 mennessä. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteista puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot: sari (@) ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505.

 

Elämän taikaa- miniretriitti on toteutettu aikaisemmin kaksi kertaa, loka- ja marraskuussa 2017. Vaikka miniretriitin rakenne on sama, harjoitukset ovat erilaisia ja ohjaan niitä intuitiivisesti kyseiselle ryhmälle sopivaksi. Ohessa poimintoja osallistujien kokemuksista:

”Minun on yleensä vaikea rentoutua, mutta ohjaajan rauhallisen äänen ja puheen sekä musiikin avulla se onnistui retriitissä. Aika kului kun siivillä ja kerrankin sai keskittyä vain ja ainoastaan itseensä. Ruoka oli tosi hyvää.” -Iina.

”Ihana päivä, tosi energisoiva ja tuntui, että tämä oli juuri sitä mitä tällä hetkellä tarvitsin, joten kiitos! Levollisin ja kiitollisin mielin uuteen viikkoon. Makoilu oli mukavaa! Herkulliset tarjoilut.” -Annika.

”Paikka ja tunnelma oli ihanat. Aika oli ihana. Mikä rauha ja energia. Juuri sopivasti makoilua. Tulen uudelleenkin.” -Tiina.

”Tunnelma oli rauhoittava ja rauhallinen. Lihasten venyttely ja kireiden paikkojen läpikäynti oli mahtavaa. Aika meni kuin siivillä. ” – Vuokko.

”Todellista syvärentoutusta ja vastapainona venyttelyä ja tennispalloilla kehonhuoltoa. Loistava ajoitus kiireisen syksyn katkaisemiseksi, miniloma kuten sanoit. Mielettömän maukas lounas. Ennen tänne tuloa ajattelin, että hiukan pitkä aika- ei todellakaan ole liian pitkä! Kiitos!” -Minna

Photo by Sirpa Järvinen


Pihlaja