Hemmotellen!

Kuhmolaisten luontaishoitajien käsissä voit kokea mitä ihanimman hemmotteluhetken. Tervetuloa suklaiseen hierontaan, virkistävään turvehoitoon taikka syvärentouttavaan äänimaljakylpyyn!

Hunajainen jalkahoiva
Missä?
Kuhmo keskusta
Syvärentouttava jalkojen hermopistehieronta hunajaisella kuorinnalla. Hoidon lopuksi jalkaterät kääritään viilentäviin tai lämpäisiin yrttikääreisiin.

Maan voimaa varpaille turpeesta
Missä? Kuumu/Hossa/Hotelli Kalevala
Virkistävä turvehaude ja luonnonyrttikylpy jaloille. Hoidon lopuksi voit nauttia Nyyrikin puhdistavaa teetä ja kuulla, mitä luonto sinulle kuiskii. Turvejalkahoidot voidaan toteuttaa myös ryhmille.

Suloinen suklaadippi
Missä? Kuhmo keskusta
Nautinnollinen niskojen, hartioiden ja käsivarsien hieronta suklaamassalla. Hoidon jälkeen iho tuoksuu ihanan suklaiselle vielä illallakin!

Suklaakeijun kasvohoito
Missä? Kuhmo keskusta
Tuoksuva kasvojen puhdistus jojobaöljyllä ja kukkaisvedellä suklaanaamion kera. Sisältää kasvojen ja pään hieronnan sekä palan suklaata makuhermoille.

Valon kosketus – energiahoito
Missä? Kuhmo keskusta
Korkeavärähteinen energiahoito vapauttaa jännityksiä ja tunneperäisiä tukoksia kehossa ja mielessä. Hoito kirkastaa olemusta ja keventää oloa kokonaisvaltaisesti.

Tainnuttava äänimaljahoito
Missä? Kuhmo keskusta/Lentiira
Tiibetiläisten maljojen ääniaallot saattelevat sinut täydellisen levon tilaan kehon triljoonien solujen värähdellessä parantavilla taajuuksilla. Sointukylpy on saatavilla myös ryhmille.

Valitut hemmotteluhoidot sopivat jokaiselle perusterveelle henkilölle. Varaamme visiitillesi noin tunnin aikaa, jotta voimme valmistautua ja päättää hoidon kiireettömästi. Varsinainen hoito kestää n. 45-minuuttia.

Sinua hemmottelevat kuhmolaiset luontaishoitajat ja hyvinvoinnin asiantuntijat Maarit, Tanja, Riikka ja Sanna. Tutustu myös ryhmille suunnattuihin  jooga- ja syvärentoutusohjelmiin.

VARAUKSET

1. Kerro minkä hoidon haluat ja ehdota Sinulle sopivaa ajankohtaa Sannalle osoitteessa wellness@ikivalkea.fi tai puh. 0400 677 667. Jätä samalla nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.
2. Tarkistamme kalenterista saatavuuden ja sovimme tarkan ajan ja paikan.
3. Vahvistat varauksen maksamalla varausmaksun (6e) lähettämämme maksuohjeen mukaisesti.
4. Saavut hoitoon sovittuna aikana ja maksat hoidon loppusumman (60e) käteisellä tai kortilla hoitajalle.

Tulossa!
PERINTEINEN KUPPAUS
Missä ja milloin? Kuppauspäivät, paikat ja hinnat tarkentuvat kevään kuluessa. Ryhmävarauksia (3-8 hlöä) otetaan vastaan osoitteessa wellness@ikivalkea.fi tai 0400 677 667
Perinteinen kuppaushoito moderneilla välineillä syväpuhdistaa kehoa ja vapauttaa jännityksistä! Ennen varausta keskustellaan hoidon estävistä kontraindikaatioista.