Joogaspesiaali Tuusulassa

Tervetuloa syväluotaavaan joogatapahtumaan, jossa klassisen asanaharjoituksen lisäksi pääset mielikuvamatkoille sisimpään sekä puhdistavaan äänimaljakylpyyn!

Aloitamme aamupäivän rentouttavilla mielikuvamatkoilla, josta voit hakea iloa ja inspiraatiota elämänmakuisiin haasteisiin. Klassisessa asanaharjoituksessa pääset kuuntelemaan kehon viestejä ja herättelemään omia voimiasi. Päätämme tapahtuman tiibetiläisten äänimaljojen sointukylvyssä, joka saa kehon miljoonat solut värähtelemään parantavilla taajuuksilla!

Mikä olisikaan ihanampi tapa viettää sunnuntaipäivä kuin tutkailla kehon ja mielen syvyyksiä joogamatolla! Osallistuminen edellyttää jonkin verran joogatuntemusta. Otathan mukaan oman joogamaton, viltin ja vesipullon.

Varmista paikkasi

Joogaspesiaali pidetään sunnuntaina 21.1.2018  klo 10 – 13 Tuusulan Aunelassa, Hyrylässä. Varmistat paikkasi maksamalla kurssimaksun 45e Ikivalkean verkkokaupassa. Mikäli päätät tulla mukaan viime tipassa, voit tiedustella vapaita paikkoja numerosta 040 539 7505/Sari, ja maksaa tunnin käteisellä paikan päällä.

Opettajasi

Mielikuva- ja meditaatioharjoitukset ohjaa Reiki Master, Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja Sari Leinonen. Lue Sarin tarina tästä.

Joogaohjelmasta ja äänimaljakylvystä vastaa Sanna Gyllene. Sanna on harjoittanut joogaa vuodesta 2007 lähtien, ja suorittanut klassisen hathajoogan RYT 200 -opettajakoulutuksen Arhanta Yoga Schoolissa Hollannissa.

Sanna lähestyy asanaharjoitusta klassisen hathajoogan perinteestä käsin. Hänellä on silmää oppilaan yksilöllisille haasteille ja mahdollisuuksille, joita hän tukee opetuksessa parhaansa mukaan. Jooga edustaa Sannalle ihmeellistä työkalua, joka antaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen transformaation paitsi fyysisellä, myös emotionaalisella, mentaalisella ja metafyysisellä tasolla. Sanna opettaa joogaa säännöllisesti Kuhmon kansalaisopistossa sekä Ikivalkean omilla kursseilla.

Sanna on käynyt joogan lyhytkursseja muun muassa Stefan Engströmin, Sandra Sabatinin, Manju Joisin ja Simon Borg-Olivierin johdolla. Hän kokee sielunsympatiaa Anne Nuotion herkässä tavassa opettaa, vaikka itse onkin luopunut astangaharjoituksesta. Säännöllisen meditaatioharjoituksen Sanna on aloittanut vuonna 2012. Hän opiskelee pohjoisintialaisen tantran mestarin Kulavadhuta Satpuranandan viitoittamalla tiellä.