Kaamoksen taikaa

Miniretriitti torstaina 28.12.2018 klo 17.30-20.00

Tule nauttimaan ja voimaantumaan!
Miniretriitin aikana hiljennymme kuuntelemaan itseämme uuden vuoden kynnyksellä. Lempeät mindfulness- ja mielikuvaharjoitukset ohjaavat sinut matkalle itseesi, rentoon ja levolliseen olotilaan. Kaamoksen taikaa – miniretriitillä unohdamme arkiset asiat ja keskitymme itseemme. Rentoutumista edistetään eteerisin öljyin ja rauhallisella musiikilla.

Rentoutuminen ja hiljentyminen avaavat ovet oman sisäisen viisauden ja kehon viestien kuuntelemiselle. Illan päätteeksi tehdään oman kehon parantavien voimien aktivointiharjoitus, jonka aikana teen yhteisen energiahoidon koko ryhmälle.

Useimmat harjoitukset tehdään maaten viltin lämmössä. Pukeuduthan rennosti ja lämpimästi, teemme olostamme mahdollisimman mukavan. Ota mukaan oma jumppamatto ja viltti.  Jos sinulla ei ole, niin paikan päältä löytyy muutamia ylimääräisiä.

Miniretriitin tarkoituksena on kääntää huomiomme sisäänpäin. Suljemme mobiililaitteet ja unohdamme keskustelun. Lempeällä, hyväksyvällä hiljaisuudella suomme lepohetken itsellemme ja muille.

Ohjelma alkaa klo 17.30, mutta ovet avautuvat klo 17 ja tarjolla on teetä, glögiä sekä pientä purtavaa.

Ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Miniretriitille ilmoittaudutaan Ikivalkean verkkokaupassa maksamalla osallistumismaksu viimeistään 27.12.2017. Tilaan mahtuu 20 osallistujaa.

Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteista puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot: sari (@) ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet,

Rakkaudella Sari

Photo by Mikko Järvinen