Muutoshaaveet todeksi

 20.1.2018 klo 10.00-18.30

Tuntuuko, että haluat muutosta elämääsi, mutta sinulla ei ole aikaa edes pysähtyä miettimään mitä todella haluat? Kaipaat kipeästi muutosta, mutta eikö voimavarasi riitä sen toteuttamiseen? Jääkö uudenvuodenlupaus toteuttamatta alkuinnostuksen lopahdettua? Tuntuuko haaveesi utopistiselta, mutta siitä huolimatta palaat siihen yhä uudelleen ja uudelleen? Eikö manifestointi ja affirmaatio toimi, vaikka kuinka yrität? Jos vastasit kyllä yhteen kysymykseen, tämä workshop on juuri sinulle.

Workshopin aiheita:

  • missä olet nyt ja miksi
  • tavoitteen asettaminen ja muutosprosessi
  • muutoksen estävät tekijät ja kuinka niistä päästään
  • työkaluja tavoitteeseen toteuttamiseen
  • työkaluja muutostilan ylläpitämiseen

Workshop rakentuu ohjatuista harjoituksista, joiden avulla selkeytät tavoitettasi ja vahvistat sitoutumistasi haluamaasi lopputulokseen. Opit myös tunnistamaan tekijät, jotka ovat tähän asti estäneet sinua tavoitteeseen pääsemisessä ja jatkossa esteet ylittyvät helpommin. Päivä on sopuisa sekoitus energioita, hiljentymistä, NLP:tä, metafysiikkaa, mindfulnessia, tietoa aivoista ja boullet journalia maustettuna hippusella mystiikkaa. Päivän aikana käydään läpi paljon asiaa, mutta ohjatut mielikuva- ja mindfulness- harjoitukset tekevät ajastasi myös rentouttavan ja voimaannuttavan.

Hintaan sisältyy päivän aikana tarvittavat materiaalit juuri sinulle räätälöitynä, keittolounas+leipä, kahvi/tee ja pientä purtavaa väliajoilla nautittavaksi.

Ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Muutoshaaveet todeksi- workshopiin ilmoittaudutaan Ikivalkean verkkokaupassa maksamalla osallistumismaksu 15.1.2018 mennessä. Tapahtumaan mahtuu 10 osallistujaa ja paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivon, että lähetät ilmoittautumisen yhteydessä minulle sähköpostiviestin ja kerrot omasta haaveestasi ja mahdollisesti siihen liittyvistä haasteistasi. Näin voin valmistella kurssipäivän kirjallisen aineiston ja harjoitustehtävät juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Yhteystiedot: sari (@) ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet,

Rakkaudella Sari

Ps. Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteista puhelimitse tai sähköpostilla.

Photo by Sirpa Järvinen