Muuttuva maisema

Kainuun saloilla valo, värit ja elementit vaihtelevat joka päivä! Tätä kiehtovaa muuttumisleikkiä seuraamme kameran kanssa luovaa ilmaisua harjoitellen.

Muuttuva maisema -luontokuvaustyöpaja
Kesto: 2-3h
2-6 hlöä
Alk. 68e/hlö

Muuttuva maisema -työpajassa suuntaamme paikallisiin luontokohteisiin aistimaan ja kuvaamaan luontoa. Voidaan kysyä: nähdäkö metsä puilta, vai ikuistaako puu metsässä? Työpajassa saat kuvausteknisiä sekä sommitteluun ja rajaukseen liittyviä vinkkejä. Tarvittaessa kertaamme myös kamerankäytön perusteita.

Workshop on saatavilla elokuusta toukokuuhun. Koska ihanteellisen valon hetki vaihtelee kuukaudesta riippuen sovitaan kellonaika tapauskohtaisesti. Myös työpajan teema suunnitellaan yhdessä tarkemmin vuodenajasta ja osallistujien intresseistä riippuen:

– Pakkaspäivän kalpea valo
– Juoksevan veden kuvaus
– Kuinka maalata kameralla?
– Pilvisen päivän kuvausvinkit
.. ja niin edelleen!

Suunnittelemme työpajan sijainnin osallistujien toiveiden mukaan. Se voi olla asiakkaan majoituskohteen lähiympäristössä taikka muussa sopivassa luontokohteessa alueella. Kuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta se voidaan järjestää yhteistyössä.

Tarvitset oman järjestelmäkameran, jalustan sekä kamerankäytön perustaidot. Koska kuvaamme ulkona on erittäin tärkeää pukeutua asianmukaisin varustein. Mukaan mahtuu myös utelias asenne ja iloinen mieli!

Tiedustelut ja varaukset: sanna(at)ikivalkea.fi tai +358 400 677 667.

Kuvainspiraatiota löydät Instasta ja Ikivalkean Galleriasta.