Reiki 1-kurssi

Elämänenergiaa on jokaisessa elävässä olennossa.  Haasteelliset elämäntilanteet, sairaudet ja tukahdutetut tunteet aiheuttavat epätasapainoa energiakenttäämme. Reiki on voimallinen, mutta lempeä tapa hoitaa itseä kehollisella ja henkisellä tasolla. Reikin avulla eheydymme todelliseksi itseksemme.

Reiki eli ”Usuin luonnollisen hoitamisen menetelmä”, Usui Shiki Ryoho Reiki, on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Sana Reiki muodostuu japanikielisistä sanoista Rei ja Ki. Rei sana kuvaa korkeampaa tajuntaa, joka ohjaa ja luo maailmankaikkeutta, korkeaa viisautta, universaalia kaiken läpäisevää voimaa, jumaluutta ja henkeä. Ki puolestaan tarkoittaa metafyysistä energiaa, joka antaa kaikelle elämän. Reiki tarkoittaa siis kaikkiallista elämänenergiaa.

Reikin polulle astuminen vie sinut syvälle matkalle itseesi ja avaa uusia näkökulmia elämään.

Reiki 1-kurssi lauantaina 28.7.2018 klo 9.30 – 20.00

Reiki 1-kurssilla opitaan Reikin perusteet. Kurssi on tarkoitettu kaikille itsensä ja läheistensä hyvinvoinnista kiinnostuneille. Osallistuminen ei vaadi aikaisempia erityistietoja tai taitoja.

Kurssilla opit:

  • Reikin perusteet
  • Reikin eettiset periatteet ja historiaa
  • hoitamaan itseäsi Reikin avulla
  • hoitamaan muita Reikin avulla

Kurssilta saat:

  • kirjallisen materiaalin REIKI 1-kurssin sisällöstä
  • kuvalliset ohjeet otteista itsehoitoon ja muiden hoitamiselle
  • luettelon eri oireiden hoitamiseen sopivista otteista
  • ohjeet Reiki I-symbolin käyttöön
  • Reiki I- viritykset, jotka aktivoivat ja vahvistavat energiavirtausta kehossasi
  • todistuksen Usui Shiki Ryoho Reiki 1-tason suorittamisesta

Kurssipäivä on pitkä ja sisältää paljon asiaa, mutta pidämme lempeää vireystasoa yllä muutamilla meditaatioilla, pienillä tauoilla sekä pidemmällä lounastauolla. Ota omat lounaseväät mukaasi. Kurssin hintaan sisältyy kahvi- ja teetarjoilu.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan,

Rakkaudella Sari

Lue lisää Reikistä täältä.

Opettajan toimii Reiki Master, Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Reiki 1-kurssille  ilmoittaudutaan Ikivalkean verkkokaupassa maksamalla osallistumismaksu. Mukaan mahtuu 4 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta 215€. Kurssi on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä, kysy tästä vaihtoehdosta lisätietoa Sarilta.

Yhteystiedot: sari (@) ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505.

Photo by Elma Pellinen