Rentouttava joogailta

Tervetuloa laskeutumaan joulunajan rauhaan rentouttavalla joogalla!  Ohjelmassa on rauhoittava Yin-joogaharjoitus sekä Yoga Nidra -syvärentoutus.

Yin-jooga on staattinen joogaharjoitus, jossa liikkeet tehdään pääasiassa lattiatasolla istuen tai maaten. Vaikka tempo on rauhallinen tarjoaa yin-harjoitus sopivan haasteen sekä mielelle että keholle.  Jos sinulla on akuutti selkäkipu, silloin yin-harjoitusta ei suositella.

Yoga Nidrajoogin uni – on syvärentouttava harjoitus, jossa sekä keho että mieli vaivutetaan täydellisen rentoutumisen tilaan.

Mikä olisikaan ihanampi tapa pudottautua arjen kiireistä joulunajan tunnelmiin! Tämä rentouttava joogailta sopii sekä ensikertalaisille että kokeneille joogeille. Otathan mukaan oman joogamaton ja viltin.

Varmista paikkasi

Rentouttava joogailta pidetään keskiviikkona 20.12.  klo 16:30 – 18:00. Kuhmo-talon tanssistudiolla. Varaa oma spottisi maksamalla kurssimaksu 15e Ikivalkean verkkokaupassa. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua sähköpostilla sanna@ikivalkea.fi ja maksaa tunnin käteisellä paikan päällä.

Opettajasi

Opettajasi, allekirjoittanut Sanna Gyllene on harjoittanut joogaa vuodesta 2007 lähtien. Syyskuussa 2017 suoritin klassisen hathajoogan RYT 200 -opettajakoulutuksen Arhanta Yoga Schoolissa Hollannissa. Olen käynyt joogan lyhytkursseja muun muassa Stefan Engströmin, Sandra Sabatinin, Manju Joisin ja Simon Borg-Olivierin johdolla. Koen sielunsympatiaa Anne Nuotion herkässä tavassa opettaa ja kuunnella oppilasta.