Sielunpalautus

Sielunpalautus tanssiteos luottaa Gabriela Aldana-Kekonin arkaaisen liikkeen, laulun ja rummun meditatiiviseen yhteisvoimaan. Esityksen puhutteleva ensi-ilta oli Kulttuurikeskus Caisassa Helsingissä keväällä 2017. Kuhmossa esitys nähdään Kuhmo-talon Pajakka-salissa lauantaina 16.9. klo 19.

Sielunpalautus on saanut inspiraationsa suomalaisugrilaisen shamanismin ja Etelä-Amerikan alkuperäiskansojen maailmankuvasta. Teos käsittelee ihmisen ja maapallon selviytymistä: kuinka ihmisen on koottava itsensä, palautettava sielunsa aina uudelleen ja uudelleen aikojen kierrossa.

KUKA? Sielunpalautuksen luoja on tanssija ja koreografi Gabriela Aldana-Kekoni Vihdistä. Chileläislähtöinen tanssitaiteilija on viihtynyt Suomessa jo 17 vuotta esiintyen, opiskellen ja opettaen. Viime vuosina hän on perehtynyt entisen ja nykyisen kotimaansa kansanperiinteisiin – niiden maailmankuvaan ja riitteihin – välittäen muinaisen viisauden sanomaa paitsi esiintyessään myös tanssipedagogin ja kehoterapeutin työssään.

Lippuja esitykseen voit ostaa Kuhmo-talolta hintaan 14e/11e (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, lapset). Tervetuloa haltioitumaan tanssista !

Tykkää ja jaa tapahtumaa facebookissa!