Vuosikasvu

Mikä on tuo kummallinen onttous sisimmässä, vaikka kaikki on ulkoisesti hyvin? Haikea kaipaus johonkin, jota ei osaa nimetä. Kuka on tuo, joka elämääni elää? Kuka olen?

Vuosikasvu on vuoden kestävä henkisen kasvun koulutus. Vuosikasvu vastaa kaipuuseen kasvaa ihmisenä kohti mielen, kehon ja sielun yhteyttä. Se viitoittaa tietä oman itsen syvimmän olemuksen äärelle, paikkaan josta löydämme ikiaikaisen viisauden, lempeyden ja rauhan lähteen.

Vuoden aikana käymme läpi henkisyyttä ja minuutta monesta eri näkökulmasta etsien omaa totuuttamme. Oivaltaessamme sielun, kehon ja mielen muodostaman kolmiyhteyden, löydämme tasapainon. Syvenevän itsetuntemuksen myötä maailmankuvamme laajenee, luottamus elämään ja sen kantavaan voimaan kasvaa. On kuin koko maailma avautuisi meille, vapaudumme uskomustemme kahleista, löydämme rohkeuden ja pulppuavan elämän ilon sisältämme.  Kohdatessamme ja hyväksyessämme itsemme, voimme kohdata aidosti myös muut ihmiset.

Koulutuksen taustalla ei ole mitään uskonnollista vakaumusta, vaan henkisyyttä käsitellään ihmisen syvempänä olemuksena.

Henkisen kasvun ohjelma

Vuosikasvu koostuu seitsemästä (7) yhden päivän kestävästä ryhmätapaamisesta ja kahdesta (2) viikonlopun mittaisesta retriitistä. Päiväkoulutukset järjestetään Tuusulanjärven rannalla Majatalo Onnelan Männistössä ja retriitit Pyhätunturilla, Pelkosenniemellä.  Vuosikasvu-ohjelma toteutetaan 5-8 osallistujalla.

Koulutuspäivät rakentuvat aiheen alustuksesta, ohjatuista meditaatioista ja muista harjoituksista sekä yhteisistä keskusteluista. Retriiteillä pääsemme syventymään itseemme luonnon keskellä Pyhätunturin upeissa maisemissa.

Koulutuksen aikataulu ja teemat ovat seuraavat:

La 20.1. 2018  Itsemyötätunto ja anteeksianto
La 31.3.2018   Rakkaus ja pelko
La 19.5.2018   Oman elämäni luoja
La 16.6.2018   Tunteet ja tasapaino
La 25.8.2018   Energioiden maailma
Pe 21.9.-su 23.9.2018 Retriitti, Pyhätunturi. Luonnon voima
La 27.10.2018  Ihmissuhteet peilinämme, menneet sukupolvet
Pe 30.11.-2.12.2018 Retriitti, Pyhätunturi. Hiljaisuuden lumo
La 19.1.2019    Minä olen

Koulutuspäivät alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 17.30. Retriittien aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Koulutuksen kokonaishinta on 2 450 euroa. Ennakkovaraajan Early bird -hinta 1 950e on voimassa kun maksat koulutuksen 9.12.2017 mennessä.

Hintaan sisältyy:

  • ruokailut päiväkoulutusten aikana: aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi/tee
  • koulutusmateriaalit
  • mökkimajoitus Pyhätunturin retriitillä
  • kahdeksan viikon mittainen mindfulness-ohjelma verkkovalmennuksena (vapaaehtoinen)

Matkat Pyhätunturille ja ruokailut retriittien aikana jokainen kustantaa itse.

Kuinka ilmoittaudun?

Koulutuspaikkoja on kahdeksan ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen ilmoittaudutaan joko  maksamalla varausmaksu 350e* tai suorittamalla early bird -maksu kokonaisuudessaan Ikivalkean verkkokaupassa viimeistään 29.12.2017. Muistathan syöttää yhteystietosi maksajan kenttään.

*Loppuosa koulutuksesta (2100 euroa) maksetaan joko kerrallaan 29.12.2017 mennessä tai seitsemässää tasaerässä (7 x 300 euroa) 1.7.2018 mennessä. Maksulinkit loppuosan suorittamiseksi saat sähköpostiisi.

Pyhätunturin retriittiä varten matkat on hyvä varata hyvissä ajoin. Rovaniemen rautatieasemalta ja lentokentältä sekä Kemijärven rautatieasemalta on bussiyhteys Pyhätunturille. Majatalo Onnelassa on majoitusmahdollisuus päiväkurssien pitkämatkalaisille.

Kouluttajasi

Vuosikasvu-ohjelman kouluttaja on Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Sari on toinen Ikivalkea Oy:n perustajista ja kouluttajista. Ennen yrityksen perustamista Sari on toiminut suurimman osan työurastaan rakennusalalla asiakaspalvelu- ja tuotantoinsinöörin tehtävissä ja viimeiset vuodet rakennuttajakonsulttina.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut Saria aina. Noin kahdeksan vuotta sitten koettu työuupumus sai hänet etsimään apua vaihtoehtoisista hoitomuodoista sekä syventämään tietämystään ihmismielen toimintamekanismeista. Erilaisiin koulutuksiin osallistuessaan hän on joutunut kyseenalaistamaan omaa maailmankuvaansa ja toteamaan ihmisen olevan moniulotteisempi kuin tiede on pystynyt todistamaan. Kouluttajana Sari ei pitäydy yhdessä menetelmässä tai opissa, vaan hän välittää eteenpäin omakohtaisten kokemusten ja oivallusten kautta sisäistämäänsä tietoa.

Vuonna 1976 syntynyt kolmen lapsen äiti asuu perheineen Tuusulassa, mutta viettää paljon aikaa myös lapsuudenmaisemissaan Lapissa Kemijärvellä. Linkin takaa voit tutustua Sarin tarinaan tarkemmin.

Tiedustelut: sari (@) ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505.

Vuoden mittainen henkisen kasvun koulutus on iso yksittäinen taloudellinen investointi sekä suuri hyppy henkiseen maailmaan. Jotta voit varmistaa Sarin olevan juuri sinulle sopiva opas matkallasi, voit halutessasi sopia tapaamisen hänen kanssaan ennen koulutukseen ilmoittautumistasi.