Jooga

Joogan viikkotuntien lisäksi Ikivalkea tarjoaa joogakursseja, -retriittejä sekä yhteisöjen tyky-toimintaan sopivia joogaohjelmia.

Yhteisöille suunnatut joogahetket suunnitellaan temaattisesti kehon ja mielen iloksi. Konttorijooga on niska- ja hartiaseudun sekä jalkojen verenkiertoa elyvyttävä lempeä harjoitus. Selkäjoogassa teemme selän hyvinvointia tukevia helppoja liikkeitä. Voit myös valita dynaamisen joogaharjoituksen, joka nostaa hien pintaan! Syvärentoutus on meditatiivinen täydellisen levon harjoitus rauhoittavassa äänimaisemassa. Tyky-päiviin tarjoamme lisäksi hyvinvointiluentoja muun muassa ravintoon, ajanhallintaan ja vuorovaikutustaitoihin liittyen.

Ikivalkean joogaharjoitus soveltuu niin ensikertalaisille kuin pidempään joogaa harrastaneille. Sannan tunneilla Kuhmossa käy niin parikymppisiä nuoria, ruuhkavuosia eläviä vanhempia kuin liki kahdeksankymppisiä herrasmiehiäkin. Kaikille heille jooga antaa jotakin!

Entä kenelle jooga sopii ja mitä siltä voi odottaa? Vastauksia löydät blogikirjoituksestamme Sopivan jäykkis joogamatolle.

Ota yhteyttä niin rakennetaan ryhmällesi sopiva joogaohjelma!