Retriitti

Me Ikivalkeassa luomme sysäyksen ja puitteet, jotta Sinun sydämesi saa laulaa! Annamme kehon, mielen ja tunteiden suunnistaa sisäisen viisauden lähteille.

MIKÄ ON RETRIITTI?

Retriitti tarkoittaa hiljentymistä, joskaan ei välttämättä kirjaimellisesti. Retriitillä vetäydymme arjen kiireistä ja vaatimuksista keskittyäksemme itseemme.

Retriitillä opettelemme kuuntelemaan hiljaisuuden viestejä, tunnistamaan tunteitamme ja tarkkailemaan levotonta mieltämme. Retriitti on tilaisuus henkilökohtaiseen kasvuun.

MITÄ RETRIITILLÄ TEHDÄÄN?

Ikivalkea korostaa vahvan luontosuhteen merkitystä hyvinvoinnin lähteenä. Päivittäiset luontoretket antavat kokijalleen iloa, voimaa ja selkeyttä. Valokuvaustyöpajassa voit peilata minuutta niin ikään luontokokemuksen kautta.

Retriittiohjelmaan voidaan yhdistää itämaisia jooga- ja meditaatioharjoituksia, mielen voimavaroja harjoittavia mindfulness-menetelmiä sekä suomalaisugrilaista kansanviisautta.

  • Lempeät joogaharjoitukset ja meditaatio opettavat kuulostelemaan kehon viestejä ja työskentelemään niiden kanssa.
  • Mielikuvamatkat, tietoisuusharjoitukset ja tunnetyöskentely ovat oppaitamme minuuteen antaen olemassaololle uusia näkökulmia.
  • Tunteiden ja ajatusten ilmaiseminen sanoin, kuvin ja liikekielellä vapauttaa sisäisiä jännitteitä, mahdollistaa täydellisen levon ja antaa suuntaviivoja elämän käännekohdissa.
HEMMOTTELUPALVELUT

Kuhmon retriiteillä sinulla on mahdollisuus myös hemmotteluhoitoihin. Paikalliset luontaisterapeutit ja hoitajat tarjoavat muun muassa aromaterapiaa, kuppausta, turvehoitoja ja äänimaljahoitoja.

KENELLE RETRIITTI SOPII?

Retriitti sopii kaikille luontoaktiviteeteista, kokonaisvaltaisesta levosta ja itsetutkiskelusta kiinnostuneille ihmisille. Sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, riittää kun tulet paikalle avoimin mielin ja lämpöisin vaattein.

Me Ikivalkeassa kunnioitamme erilaisia vakaumuksia. Emme tarjoa valmiiksi pureskeltua filosofiaa, vaan annamme konkreettisia työkaluja, jotta sinä voit löytää oman totuutesi itse. Ole tervetullut kokemaan elämän pieniä suuria ihmeitä!

Tahtoisitko retriitin omalle porukalle ?
Ota yhteyttä!

Etelä-Suomi, Lappi | Sari puh. 040 539 75 05
Kainuu ja Koillismaa | Sanna puh. 0400 677 667

Spring on the ground | Photo by Sanna Gyllene