Hyvästele kiitollisena mennyt vuosi ja avaa sydämesi vastaanottamaan tuleva.

Kaamoksen taika- workshopissa hiljennytään hyvästelemään mennyt vuosi ja kerätään sen tuomat hedelmät kiitollisena mukaan. Lempeän jooga- ja mielikuvaharjoituksen kautta pääsetään irti kaikesta turhasta, tehdään tilaa uudelle ja avataan sydän tulevalle vuodelle. Kahvi- ja teetarjoilua nauttiskelessa kirjataan ylös haaveet ja toiveet ja siivitetään ne tulevaisuuden tuotavaksi kauniin musiikin tahdittamana. Illan päätteeksi kietoudutaan viltin lämpöön ohjattuun mettameditaatioon.

Kaamoksen taika- jooga & meditaatio workshop sunnuntaina 29.12.2020 Kemijärvellä klo 15.30-19.30 osoitteessa Kuumaniemenkatu 5.

Workshopin hinta on 45€. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi tarvittavat materiaalit haaveiden ja toiveiden kirjaamiseen sekä kahvi- ja teetarjoilu.

Joogaharjoitus on lempeä ja meditaativinen yhdistelmä yiniä ja virtaavampaa hathaa. Harjoitus sopii kaikille, aikeisempaa joogakomeusta ei tarvita. Ota mukaan oma joogamatto, viltti ja halutessasi myös tyyny. Pukeudu mukaviin, rentoihin ja lämpöisiin vaatteisiin. Paikan päällä on myös jumppamattoja ja vilttejä, joita voit halutessasi lainata.

Ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliostasi; kahvi- ja tee tarjoilun yhteydessä on tarjolla suolaisia- ja makeita leivonnaisia. Yhteystiedot: sari(a)ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505.

Workshopiin ilmoittaudutaan maksamalla 45 € osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla, otathan tällöin yhteyttä Sariin.

” What you think,
you become.
What you feel,      
you attract.
What you imagine, you create.”

BUDDHA