Tervetuloa rauhoittumaan, oivaltamaan ja tutustumaan itseesi.

Läsnäolon kauneus workshopissa käydään läpi mindfulnessin perusteita itsetuntemuksen syventämisen, rentoutumisen ja stressinhallinnan näkökulmasta. Harjoitusten ja tehtävien kautta saat työkaluja arkeen ja tutustut mielesi mekanismeihin.  Workshop koostuu luennosta, ohjatuista harjoituksista, muutamista itsekseen tehtävistä pohdintatehtävistä sekä vapaasta keskustelusta. Keittolounas ja tee/kahvitarjoilu nautitaan hiljaisuudessa tietoisena läsnäoloharjoituksena.

Läsnäolon kauneus- mindfulness workshop lauantaina 11.1.2020 Sallan Rajakievarissa. Osoitteessa Savukoskentie 12.

Workshopin hinta on 65€. Hintaan sisältyy luentomoniste, keittolounas sekä jälkiruoaksi kahvi/tee + kakku.

Osa harjoituksista tehdään jumppamatolla maaten viltin lämmössä, joten pukeudu mukaviin, rentoihin ja lämpöisiin vaatteisiin. Paikan päällä on jumppamattoja ja vilttejä, mutta halutessasi ota mukaan omasi. Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteistasi. Yhteystiedot: sari(a)ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505.

Koulutukseen ilmoittaudutaan maksamalla 65 € osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös Smartumilla, otathan tällöin yhteyttä Sariin.

Menneet kokemukset ja opitut toimintamallit luovat verhon ainutlaatuisen Nyt-hetken eteen. Läsnäolo avaa verhon ja paljastaa elämän salatun kauneuden.