Oman sieluyhteyden löytäminen valaisee polkusi ja ohjaa sinua ihmeellisellä tavalla kohti sisäistä rauhaa ja oman voiman löytämistä.

Minä Olen – retriitti 4.- 6.10.2019 Pyhätunturilla. Ohjelma alkaa perjantaina klo 13 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15.

Sielu, keho ja mieli muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden, niin ihmeellisen, että välillä olemme solmussa itsemme kanssa. Sisäisen ohjauksen löytäminen ja siinä pysyminen on haasteellista meidän järkeen ja loogiseen ajatteluun pohjautuvassa yhteiskunnassamme. Retriitillä käännämme katseen itsemme ja pysähdymme isojen asioiden äärelle. Pyhätunturin kaunis ja jylhä luonto tarjoaa uskomattoman kauniit puitteet ulkoilulle ja sisäiselle työskentelylle.

Kuka minä olen? Kuka uskon olevani? Kuka haluan olla? Mikä on tarkoitukseni tässä elämässä? Mikä on sieluyhteys? Miten kuulen sieluni ohjauksen? Tässäpä kysymyksiä, joihin etsimme vastauksia Pyhätunturin upeissa syksyisissä maisemissa. Erilaisten ohjattujen harjoitusten ja luontokokemusten kautta kohtaamme itsemme, lepäämme ja eheydymme sekä vietämme ikimuistoisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten parissa.

Minä Olen- retriitin hinta on 345 €. Hinta sisältää retriitin ohjelman, yhteisen mökkimajoituksen, aamiaisen, lounaan ja illallisen. Retriitille ilmoittaudutaan maksamalla 75 € varausmaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Loppuosa osallistumismaksusta eli 270€ maksetaan 20.9.2019 mennessä tai erillisen sopimuksen mukaisesti. Maksuvälineenä käy myös Smartum. Retriitti toteutuu 5-8 osallistujalla. Jos ilmoittautuneita on alle vähimmäismäärän ja retriitti peruuntuu, palautetaan ilmoittautumismaksu täysimääräisenä.

Retriitillä ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Sinä, ikiaikainen sielu, tässä elämässä, ilmentämässä itseäsi ja toteuttamassa unelmiasi.