Oman sieluyhteyden löytäminen valaisee polkusi ja ohjaa sinua ihmeellisellä tavalla kohti sisäistä rauhaa ja oman voiman löytämistä.

Minä Olen – retriitti 7.- 9.2.2020 Pyhätunturilla. Ohjelma alkaa perjantaina klo 13 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15.

Sielu, keho ja mieli muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden, niin ihmeellisen, että välillä olemme solmussa itsemme kanssa. Sisäisen ohjauksen löytäminen ja siinä pysyminen on haasteellista meidän loogiseen ajatteluun pohjautuvassa yhteiskunnassamme. Retriitillä käännämme katseen itsemme ja pysähdymme isojen asioiden äärelle. Pyhätunturin kaunis ja jylhä luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle ja sisäiselle työskentelylle.

Kuka minä olen? Kuka uskon olevani? Kuka haluan olla? Mikä on tarkoitukseni tässä elämässä? Mikä on sieluyhteys? Miten kuulen sieluni ohjauksen? Tässäpä kysymyksiä, joihin etsimme vastauksia Pyhätunturin talvisissa maisemissa. Erilaisten ohjattujen harjoitusten ja luontokokemusten kautta kohtaamme itsemme, lepäämme ja eheydymme sekä vietämme ikimuistoisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten parissa.

Minä Olen- retriitin hinta on 345 €. (10.12.2019 mennessä ilmoittautuneille retriitin Early bird- kokonaishinta on 305 €) Hinta sisältää retriitin ohjelman, yhteisen mökkimajoituksen, aamiaisen, lounaan ja illallisen. Retriitille ilmoittaudutaan maksamalla 75 € varausmaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Loppuosa osallistumismaksusta eli 270€ maksetaan 17.1.2020 mennessä tai erillisen sopimuksen mukaisesti. Maksuvälineenä käy myös Smartum. Retriitti toteutuu 5-8 osallistujalla. Jos ilmoittautuneita on alle vähimmäismäärän ja retriitti peruuntuu, palautetaan ilmoittautumismaksu täysimääräisenä.

Retriitillä ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Ohjatut harjoitukset pohjautuvat mm. mindfulnessiin, NLP:hen, energia- ja tunnetyöskentelyyn sekä joogaan. Joogaharjoitukset ovat lempeitä ja meditatiivisia, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita. Kysy lisätietoja retriitistä, kulkuyhteyksistä ja mahdollisisista kimppakuljetuksista Sarilta: sari@ikivalkea.fi tai 040 539 7505.

Sinä, ikiaikainen sielu, tässä elämässä, ilmentämässä itseäsi ja toteuttamassa unelmiasi.Pe 7.2.
Klo 12 alkaen majoittuminen
Klo 13 lounas, tutustuminen ja retriitin alustus nuotiolla ja harjoituksia
Klo 20 illallinen
Syvärentoutus

La 8.2.
Klo 8 lempeä aamujooga
Klo 9 aamiainen
Klo 10.30 harjoituksia lumikenkävaelluksen lomassa ja retkieväät tulilla
Klo 15 ruokailu Cafe Loimussa
Sauna sielulle ja keholle
Illallinen
Iltameditaatio

Su 9.2.
Klo 8 meditaatio ja lempeä joogaharjoitus
Klo 9 aamiainen
Klo 10 harjoitus
Klo 14 alkaen lounas ja retriitin päätös