Miten rakastan itseäni sielun, kehon ja mieleni tasolla? Mitä löytyy uupumuksen tunteen takaa?

Näihin kysymyksiin etsimme yhdessä vastausta Minä Olen- retriitillä syksyn väriloistossa Pyhätunturin upeissa maisemissa.

Minä Olen – retriitti 1.- 4.9.2022 Pyhätunturilla.

Sydämen viisaus, kehon äly ja mielen voima muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden. Niin ihmeellisen, että välillä tuntee olevansa solmussa itsensä ja elämänsä kanssa. Epätasapainossa voi kokea uupumusta, jonka syvimpiä alkujuuria ei edes tunnista. Retriitillä vetäydyt tutkailemaan sisimpääsi, omia rajojasi ja etsit tasapainoa, kenties jopa uutta suuntaa elämällesi, itsesi rakastamisen ja hyväksymisen kautta.

Erilaisten ohjattujen harjoitusten, keskusteluiden, yhteisten pohdintojen kautta kohtaat itsesi, lepäät ja eheydyt sekä vietät ikimuistoisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten seurassa. Pyhätunturin kaunis ja jylhä luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle ja ammennammekin luontokokemuksesta juurevaa alkuvoimaa ja energiaa.

Joogaharjoitukset ovat rauhallisia, palauttavia sekä elvyttäviä, ja niissä haetaan sisäänpäin kääntymistä ja läsnäoloa itsessä. Joogaharjoituksissa teemana on lempeys ja hyväksyminen. Harjoitukset eivät ole fyysisesti rasittavia ja soveltuvat hyvin aloittelijalle. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei siis välttämättä tarvita.

Majoitumme kahden hengen huoneisiin yhteiseen mökkiin. Mökki on nimeltään Kultakuru 1 ja se sijaitsee ihan tunturikeskuksen ytimessä ja ulkoilureittien läheisyydessä.

Itselleni ruoanvalmistaminen on yksi tapa ilmaista itseäni ja nautin sen valmistamisesta muille. Siksipä valmistan retriitin tarjoilut itse ja toivottavasti puuhasteluni keittiössä luo mökkiimme rentoa ja kotoisaa tunnelmaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan,

Rakkaudella Sari

Minä Olen- retriitin hinta on 397€. Hinta sisältää retriitin ohjelman, yhteisen mökkimajoituksen ja tarjoilun.


Retriitille ilmoittaudutaan maksamalla 90€ ilmoittutumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Loppuosa osallistumismaksusta erääntyy maksettavaksi 19.8.2022. Halutessasi voit maksaa Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla, otatahan tuolloin yhteyttä Sariin. Retriitti toteutetaan max. 9 henkilön pienryhmässä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kultakuru mökki on varattuna Ikivalkean käyttöön 5.9. klo 11 asti. Eli tarvittaessa mökissä voi majoittua vielä retriitin jälkeenkin veloituksetta.

Ohjatut harjoitukset pohjautuvat mm. mindfulnessiin, NLP:hen, energia- ja tunnetyöskentelyyn sekä joogaan. Joogaharjoitukset ovat lempeitä ja meditatiivisia, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita. Kysy lisätietoja retriitistä, kulkuyhteyksistä ja mahdollisisista kimppakuljetuksista Sarilta: sari@ikivalkea.fi tai 040 539 7505.

Retriitillä ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, joogaopettaja, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sarin tarina tästä.

To 1.9.
Saapuminen ja majoittuminen klo 18 mennessä (mökki käytettävissä klo 16 alkaen)
Retriitin alustus
Illallinen
Syvärentoutus ja mielikuvamatka

Pe 2.9.
Aamusmoothie
Klo 9.30 lempeä aamujooga
Läsnäolon brunssi
Harjoituksia &
ulkoilua & välipalaa tulilla
Illallinen

La 3.9.
Aamusmoothie
Noin klo 9.30 lempeä aamujooga
Läsnäolon brunssi
Harjoituksia &
ulkoilua & välipalaa tulilla
Sauna
Illallinen

Su 4.9.
Aamusmoothie
Noin klo 9.30 lempeä aamujooga
Brunssi
Sydänpiiri
Retriitin päätös noin klo 15