Oman sieluyhteyden löytäminen valaisee polkusi ja ohjaa sinua kohti sisäistä rauhaa ja oman voiman löytämistä.

Minä Olen – retriitti 7.- 9.2.2020 Pyhätunturilla. Ohjelma alkaa perjantaina klo 13 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15.

Sielu, keho ja mieli muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden, niin ihmeellisen, että välillä olemme solmussa itsemme kanssa. Sisäisen ohjauksen löytäminen ja siinä pysyminen on haasteellista meidän loogiseen ajatteluun pohjautuvassa yhteiskunnassamme. Retriitillä käännämme katseen itsemme ja pysähdymme isojen asioiden äärelle rauhoittumisen ja hiljentymisen kautta. Pyhätunturin kaunis ja jylhä luonto tarjoaa upeat puitteet levolle, ulkoilulle ja sisäiselle työskentelylle.

Kuka minä olen? Kuka uskon olevani? Mikä on tarkoitukseni tässä elämässä? Mikä on sieluyhteys? Miten kuulen sieluni ohjauksen? Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia Pyhätunturin lumoavissa maisemissa. Erilaisten ohjattujen harjoitusten ja luontokokemusten kautta kohtaamme itsemme, lepäämme ja eheydymme sekä vietämme ikimuistoisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten parissa. Minä Olen- retriitin hinta on 345 €. Hinta sisältää retriitin ohjelman, yhteisen mökkimajoituksen, aamiaiset, lounaat ja illalliset. Retriitille ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Halutessasi maksaa Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla, otatahan yhteyttä Sariin. Retriitille mahtuu 8 henkilöä ( 2 paikkaa vapaana).

Retriitillä ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Ohjatut harjoitukset pohjautuvat mm. mindfulnessiin, NLP:hen, energia- ja tunnetyöskentelyyn sekä joogaan. Joogaharjoitukset ovat lempeitä ja meditatiivisia, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita. Kysy lisätietoja retriitistä, kulkuyhteyksistä ja mahdollisisista kimppakuljetuksista Sarilta: sari@ikivalkea.fi tai 040 539 7505.

Majoituspaikka on käytettävissä jo 6.2. klo 16 alkaen, joten voit tulla paikalle halutessasi jo silloin. Varsinainen retriitin ohjema alkaa pe 7.2. klo 13

Sinä, ikiaikainen sielu, tässä elämässä, ilmentämässä itseäsi ja toteuttamassa unelmiasi.Pe 7.2.
Viimeistään klo 12 majoittuminen (mahdollisuus majoitukseen jo 6.2. klo 16 alkaen)
Klo 13 lounas, tutustuminen ja retriitin alustus nuotiolla ja harjoituksia
Klo 20 illallinen
Syvärentoutus

La 8.2.
Klo 8 lempeä aamujooga
Klo 9 aamiainen
Klo 10.30 alkean harjoituksia ja ulkoilua
Lounas tulilla
Klo 18 sauna sielulle ja keholle
Illallinen
Iltameditaatio

Su 9.2.
Klo 8 meditaatio ja lempeä joogaharjoitus
Klo 9 aamiainen
Klo 10 harjoitus
Klo 14 alkaen lounas ja retriitin päätös