Miten rakastan itseäni sielun tasolla? Miten rakastan itseäni kehon tasolla? Miten rakastan itseäni mielen tasolla?

Näihin kysymyksiin etsimme vastausta Minä Olen- retriitillä syksyisen Pyhätunturin upeissa maisemissa.

Minä Olen – retriitti 7.- 10.10.2021 Pyhätunturilla.

Sydämen viisaus, kehon äly ja mielen voima muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden. Niin ihmeellisen, että välillä tuntee olevansa solmussa itsensä ja elämänsä kanssa. Tasapainon löytäminen ja siinä pysyminen, voi olla haasteellista arjen keskellä. Retriitillä vetäydymme etsimään tasapainoa ja kenties uutta suuntaa elämälle, itsensä rakastamisen ja hyväksymisen kautta.

Erilaisten ohjattujen harjoitusten ja luontokokemusten kautta kohtaamme itsemme, lepäämme ja eheydymme sekä vietämme ikimuistoisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten parissa. Pyhätunturin kaunis ja jylhä luonto tarjoaa upeat puitteet levolle, ulkoilulle, sisäiselle työskentelylle sekä mielenkiintoisille keskusteluille.

Majoitumme kahden hengen huoneisiin yhteiseen mökkiin. Mökki on nimeltään Kultakuru 1 ja se sijaitsee ihan tunturikeskuksen ytimessä ja ulkoilureittien läheisyydessä.

Itselleni ruoanvalmistaminen on yksi tapa ilmaista itseäni ja nautin sen valmistamisesta muille. Siksipä valmistan retriitin tarjoilut itse ja toivottavasti puuhasteluni keittiössä luo mökkiimme rentoa ja kotoisaa tunnelmaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan,

Rakkaudella Sari

Minä Olen- retriitin hinta on 397€. Hinta sisältää retriitin ohjelman, yhteisen mökkimajoituksen ja tarjoilun. Retriitti on loppuunmyyty.


Retriitille ilmoittaudutaan maksamalla 90€ ilmoittutumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Loppuosa osallistumismaksusta erääntyy maksettavaksi 17.9.2021. Halutessasi maksaa Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla, otatahan yhteyttä Sariin. Retriitti toteutetaan 8 henkilön pienryhmässä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjatut harjoitukset pohjautuvat mm. mindfulnessiin, NLP:hen, energia- ja tunnetyöskentelyyn sekä joogaan. Joogaharjoitukset ovat lempeitä ja meditatiivisia, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita. Kysy lisätietoja retriitistä, kulkuyhteyksistä ja mahdollisisista kimppakuljetuksista Sarilta: sari@ikivalkea.fi tai 040 539 7505.

Retriitillä ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, joogaopettaja, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sarin tarina tästä.

To 7.10.
Saapuminen ja majoittuminen klo 18 mennessä (mökki käytettävissä klo 16 alkaen)
Retriitin alustus
Illallinen
Syvärentoutus ja mielikuvamatka

Pe 8.10.
Aamusmoothie
Klo 9 lempeä aamujooga
Klo 10.30 läsnäolon brunssi
Klo 12.30 harjoituksia, ulkoilua ja välipalaa tulilla
Klo 18 yinjooga
Klo 20 illallinen

La 9.10.
Aamusmoothie
Klo 9 lempeä aamujooga
Klo 10.30 läsnäolon brunssi
Klo 12.30 harjoituksia, ulkoilua ja välipalaa tulilla
Klo 18 yinjooga
Klo 20 illallinen

Su 10.10.
Aamusmoothie
Klo 9 lempeä aamujooga
Brunssi
Sydänpiiri
Retriitin päätös klo 15