Reiki on voimallinen, mutta lempeä tapa hoitaa itseä kehollisella ja henkisellä tasolla. Reikin avulla eheydymme todelliseksi itseksemme.

Reiki eli ”Usuin luonnollisen hoitamisen menetelmä”, Usui Shiki Ryoho Reiki, on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Sana Reiki muodostuu japanikielisistä sanoista Rei ja Ki. Rei sana kuvaa korkeampaa tajuntaa, joka ohjaa ja luo maailmankaikkeutta, korkeaa viisautta, universaalia kaiken läpäisevää voimaa, jumaluutta ja henkeä. Ki puolestaan tarkoittaa metafyysistä energiaa, joka antaa kaikelle elämän. Reiki tarkoittaa siis kaikkiallista elämänenergiaa. Reikin polulle astuminen vie sinut syvälle matkalle itseesi ja avaa uusia näkökulmia elämään.

Reiki 1-kurssilla opitaan Reikin perusteet. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempia erityistietoja tai taitoja. Kurssipäivä on ihana syväsukellus itseen samanhengisten ihmisten seurassa. Pidämme lempeä vireystasoa yllä meditaatioilla ja sopivalla määrällä taukoja. Kurssin hintaan sisältyy kahvi- ja teetarjoilu. Ota mukaan omat lounaseväät.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan,
Rakkaudella Sari

Reiki 1-kurssi totutetaan yhden päivän kurssina ja yhteisen päivän lisäksi Reiki 1-kurssi sisältää videomateriaalia Reikin taustasta, historiasta ja Reikin periaatteista.
Seuraava Reiki 1- kurssin ajankohtaa ei ole päätetty.

Reiki 1-kurssin hinta on 180 €. Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla 80 € varausmaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Loppuosa osallistumismaksusta eli 100€ erääntyy neljä päivää ennen kurssia. Kurssi toteutuu 4-6 osallistujalla.

Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteistasi, tee- ja kahvitarjoilun yhteydessä pientä makeaa ja suolaista tarjolla. Yhteystiedot: sari (@) ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505

Lue lisää Reikistä täältä.

Opettajan toimii Reiki Master, Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Kurssilla opit:

  • Reikin perusteet
  • Reikin eettiset periatteet ja historiaa
  • hoitamaan itseäsi Reikin avulla
  • hoitamaan muita Reikin avulla
  • yleistietoa energiakehosta ja energioiden vaikutuksesta elämääsi

Kurssilta saat:

  • kirjallisen materiaalin REIKI 1-kurssin sisällöstä kuvalliset ohjeet otteista itsehoitoon ja muiden hoitamiselle
  • luettelon eri oireiden hoitamiseen sopivista otteista ohjeet
  • Reiki I-symbolin käyttöön
  • Reiki I- viritykset, jotka aktivoivat ja vahvistavat energiavirtausta kehossasi
  • todistuksen Usui Shiki Ryoho Reiki 1-tason suorittamisesta