AVAA SYDÄMESI JA KUULE SIELUSI OHJAUS SELKEÄMMIN.

Reikin kolmas aste on itsetuntemusta syventävä voimakas henkisen kasvun taso. Reiki 3A ja 3B muodostavat yhdessä Reikin opettajatason koulutuksen Reiki Masterin. 3A on itsenäinen osio, jonka jälkeen voi halutessaan jatkaa 3B:hen eli varsinaiseen opettajakoulutukseen.

Reiki 3A -kurssilla saat viimeisen Reiki vihkimyksen ja Reikin mestarisymbolin Dai Komion. Vihkimyksen myötä Reiki energian virtaus vahvistuu entisestään. Dai Komio avaa sydäntäsi rakkaudelle ja myötätunnolle ja kuulet sielusi ohjauksen yhä selkeämmin.

Reiki 3A-kurssi lauantaina 25.1.2020 Helsingissä Runeberginkatu 43:ssa Joogakoulu Shantin kulmasalissa 4. krs:ssa. Päivä alkaa klo 9.30 ja päättyy noin klo 18.00. Yhteisen kurssipäivän lisäksi Reiki 3A-kurssi sisältää kaksi valmennuskeskustelua Sarin kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana.

Reiki 3A-kurssin hinta on 290 €. Hintaan sisältyy kurssinaineisto, kaksi valmennusksekustelua yhdessä sovituna ajankohtana sekä lounas ja kahvi- ja teetarjoilu. Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa . Kurssi toteuteaan pienryhmässä maksimissaan 6 osallistujalla.

Opettajan toimii Reiki Master, Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.
Lisätiedot: Sari puh. 040 539 7505 tai sähköpostilla sari@ikivalkea.fi.

Sinä OLET rajaton sielu.
Sinulla on keho ja mieli.
Salli sielusi ilmentää lahjojaan kehosi kautta. Anna sielusi ohjata mielesi voima rakkauden tekoihin.