AVAA SYDÄMESI JA KUULE SIELUSI OHJAUS SELKEÄMMIN.

Reikin kolmas aste on itsetuntemusta syventävä voimakas henkisen kasvun taso. Reiki 3A ja 3B muodostavat yhdessä Reikin opettajatason koulutuksen Reiki Masterin. 3A on itsenäinen osio, jonka jälkeen voi halutessaan jatkaa 3B:hen eli varsinaiseen opettajakoulutukseen.

Reiki 3A -kurssilla saat viimeisen Reiki vihkimyksen ja Reikin mestarisymbolin Dai Komion. Vihkimyksen myötä Reiki energian virtaus vahvistuu entisestään. Dai Komio avaa sydäntäsi rakkaudelle ja myötätunnolle ja kuulet sielusi ohjauksen yhä selkeämmin.

Reiki 3A-kurssi lauantaina 23.11.2019 Helsingissä Joogakoulus Shantissa. Päivä alkaa klo 9.30 ja päättyy noin klo 19.30. Yhteisen kurssipäivän lisäksi Reiki 3A-kurssi sisältää kurssin alustuksen Sarin videoesityksellä sekä kaksi valmennuskeskustelua Sarin kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana.

Reiki 3A-kurssin hinta on 290 €. Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla 80 € varausmaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Loppuosa osallistumismaksusta eli 210€ maksetaan 15.11.2019 mennessä tai osissa erillisen sopimuksen mukaisesti. Kurssi toteutuu 3-6 osallistujalla. Jos ilmoittautuneita on alle vähimmäismäärän ja kurssi peruuntuu, palautetaan ilmoittautumismaksu täysimääräisenä.

Sinä OLET rajaton sielu.
Sinulla on keho ja mieli.
Salli sielusi ilmentää lahjojaan kehosi kautta. Anna sielusi ohjata mielesi voima rakkauden tekoihin.