AVAA SYDÄMESI JA KUULE SIELUSI OHJAUS SELKEÄMMIN.

Reikin kolmas aste on itsetuntemusta syventävä voimakas henkisen kasvun taso. Reiki 3A ja 3B muodostavat yhdessä Reikin opettajatason koulutuksen Reiki Masterin. 3A on itsenäinen osio, jonka jälkeen voi halutessaan jatkaa 3B:hen eli varsinaiseen opettajakoulutukseen.

Reiki 3A-kurssi toteutetaan pienryhmässä sunnuntaina 5.5.2019 klo 9.30 alkaen. Päivä päättyy noin klo 19.30. Yhteisen kurssipäivän lisäksi Reiki 3A-kurssi sisältää henkilökohtaisen tapaamisen Sarin kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana. Tapaaminen sisältää intuitiivisen Reiki-hoidon ja valmennuskeskustelun.

Reiki 3A -kurssilla saat viimeisen Reiki vihkimyksen ja Reikin mestarisymbolin Dai Komion. Vihkimyksen myötä Reiki energian virtaus vahvistuu entisestään. Dai Komio avaa sydäntäsi rakkaudelle ja myötätunnolle ja kuulet sielusi ohjauksen yhä selkeämmin.

Reiki 3A-kurssin hinta on 270 €. Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse sari@ikivalkea.fi. Kurssin voi maksaa Ikivalkean verkkokaupassa tai laskulla. Kurssi on mahdollista maksaa myös osissa.

Sinä OLET rajaton sielu.
Sinulla on keho ja mieli.
Salli sielusi ilmentää lahjojaan kehosi kautta. Anna sielusi ohjata mielesi voima rakkauden tekoihin.