Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Reikihoito on lempeä, rentouttava ja tasapainottava energiahoito. Hoidoin aikana makaat hoitopöydällä viltin alla. Hoitaessani toimin kanavana rakkaudelliselle korkeavärähtelyiselle energialle ja välitän sitä sinulle käsieni ja koko olemukseni kautta. Asetan käteni kevyesti hoidettavalle kohdalle tai kehon lähelle. Pidän käsiäni hoidettavassa kohdassa 3-5 minuuttia tai intuitioni mukaan lyhyemmän tai pidemmän ajan. Hoidettavia kohtia on päästä jalkoihin ja myös selkäpuolella. Hoidon kesto on noin 50-60 minuuttia.

Tuntemukset hoidon aikana ovat yksilöllisiä ja voit tuntea energian virtauksen esimerkiksi kihelmöintinä, lämmön tunteena tai erilaisina virtauksina. Pääsääntöisesti reikihoito koetaan rentouttavana. Kehosi rentoutuessa, parasympaattinen hermostosi aktivoituu eli elimistösi palautuu ja lataa energiaa. Vaikka reikihoito koetaan tyypillisesti rentouttavana, jossakin vaiheessa hoitoa voi itsensä tuntea myös rauhattomaksi. Tällöin tietoisuuteen nousee asioita, joita ei ole halunnut tai ehtinyt arjen keskellä havaita. Tämäkin kokemus on tärkeä ottaa vastaan tarkoituksenmukaisena.

Reikihoito on kokonaisvaltainen ja se hoitaa koko olemustasi sielun, mielen ja kehon tasoilla. Hoito koetaankin usein myös meditatiivisena. Rauhallinen hetki, rentoutuva keho, turvallinen ja rakkaudellinen tunnelma, luovat yhdessä tilan, jossa tietoisuuteesi voi nousta esille muistoja, tunteita ja oivalluksia. Useimmiten myös minulle nousee hoidon aikana esiin mielikuvia ja erityisiä tuntemuksia, joita tulkitsen omalla tavallani. Hoidon jälkeen, voimme halutessasi jutella meidän molempien hoitokokemuksesta ja sen aikana ilmenneistä asioista.

Miten hoitoon valmistaudutaan?

Pue yllesi rennot ja kiristämättömät vaatteet. Rentoutuessa voi tulla vilu, joten on hyvä pukeutua lämpimästi. Suosittelen välttämään alkoholia hoidon lähipäivinä.

Hoidon varaaminen ja hinta

Teen hoitoja kotonani Kemijärven Narkiperässä tai hoidettavan omassa tilassa Kemijärvellä, Pelkosenniemellä ja Sallassa. Reikihoidon hinta vaihtelee matkakulujen mukaan. Kesto on noin 1,5 tuntia, josta hoitoaikaa on noin tunti ja muu aika varataan hoitoon valmistautumiseen ja hoidon jälkeiseen keskusteluun.

Reikihoidon hinnat:
Kotonani Narkiperässä tai hoidettavan omassa tilassa Kemijärvellä (20 km säteellä Kemjärven keskustasta) 75 €
Hoidettavan omassa tilassa Sallatunturin, Pyhätunturin tai Suomutunturin matkailualueella 97 €.

Varaa aika hoidolle Sarilta puhelinnumerosta 040 539 7505 tai sähköpostitse sari(a)ikivalkea.fi. Vahvista varaamasi hoitoaika maksamalla hoitomaksu Ikivalkean verkkokaupassa.

Pysähtyminen ja hiljentyminen, avaavat ovet sisäisen viisauden kuulemiselle.
Sisälläsi on kaikki tieto, mitä tarvitset eheytyäksesi, elääksesi tasapainoista & onnellista elämää.