Millainen on Minä Olen -retriitti?

Retriitti tarkoittaa hiljentymistä, joskaan ei välttämättä kirjaimellisesti. Minä Olen -retriitillä vetäydytään arjen kiireistä ja vaatimuksista luonnon rauhaan, viettämään aikaa omaan itseen syventyen. Minä Olen – retriitillä annat aikaa itsellesi. Erilaisten ohjattujen harjoitusten kautta sinut ohjataan pohtimaan syvintä olemustasi ja etsitään vastusta kysymykseen, kuka sinä todella olet ja mitä haluat elämältäsi.

Minä Olen- retriitit toteutetaan maksimissaan 6-8 osallistujalla. Retriittien sisällöt vaihtelevat ja Minä Olen- teemaa lähestytään niissä eri näkökulmasta. Kaikilla retriiteillä on kuitenkin tavoitteena oman itsetuntemuksen syventäminen, sisäisen ohjauksen vahvistaminen ja palautuminen. Rauhoittumisen ja itseen kohdistetun tietoisen huomion kautta lepäät, lataat voimavaroja ja syvennät itsetuntemustasi.

Retriittien ohjelma vaihtelee vuodenaikojen ja sijainnin mukaan. Minä Olen –retriiteillä on rento, salliva ja kotoisa tunnelma.

Millainen on Minä olen -hiljaisuuden retriitti?

Minä Olen- hiljaisuuden retriiteillä osallistujat ovat osan retriitillä vietetystä ajasta täysin hiljaisuudessa. Tällöin osallistujat eivät puhu keskenään ja myös puhelimet ja muut medialaitteet pidetään suljettuina. Hiljaisuuden kautta sallitaan itselle ja muille mahdollisuus kääntyä täysin sisäänpäin ja vetäytyä kuuntelemaan oman sisimmän ääntä.

Mitä retriitillä tehdään?

Jokainen retriitti on yksilöllinen. Kokonaisuus muodostuu erilaisista ohjatuista harjoituksista ja luonnonläheisyydestä. Läsnäoloharjoitukset, meditaatio, mielikuvamatkat ja tunnetyöskentely vievät sinut syvälle matkalle itseesi. Levollinen ja sisäistä työtä tukeva tunnelma auttaa sinua kohtamaan hankaliakin asioita. Luontokokemus ja luonnon kiertokulku auttavat asettamaan mittasuhteet omille kokemuksille ja kaunis luontoympäristö luo upeat puitteet sisäiselle matkallesi.

Kenelle retriitti sopii?

Minä Olen – retriitti sopii kaikille luonnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, riittää kun tulet paikalle avoimin mielin ja olet valmis kohtamaan itsesi.

 

Ota yhteyttä!

Sari puh. 040 539 75 05

 

Spring on the ground | Photo by Sanna Gyllene