Me Ikivalkeassa luomme sysäyksen ja puitteet, jotta Sinun sydämesi saa laulaa! Annamme kehon, mielen ja tunteiden suunnistaa sisäisen viisauden lähteille.

Mikä on retriitti?

Retriitti tarkoittaa hiljentymistä, joskaan ei välttämättä kirjaimellisesti. Retriitillä vetäydymme arjen kiireistä ja vaatimuksista kääntäen huomiomme itseemme. Retriitillä asetumme kuuntelemaan hiljaisuuden ja oman sisäisen viisautemme viestejä. Meillä on aikaa tunnistaa tunteitamme ja tarkkailla mieltämme. Rauhoittumisen ja itseen kohdistetun tietoisen huomion kautta lepäämme, lataamme voimavaroja ja syvennämme itsetuntemustamme.

Mitä retriitillä tehdään?

Jokainen retriitti on yksilöllinen. Kokonaisuus muodostuu erilaisista ohjatuista harjoituksista ja luonnonläheisyydestä. Läsnäoloharjoitukset, meditaatio, mielikuvamatkat ja tunnetyöskentely vievät meidät syvälle matkalle itseemme.

Retriitillä nautimme olostamme. Levollinen ja sisäistä työtä tukeva tunnelma auttaa meitä kohtamaan hankaliakin asioita. Luontokokemus ja luonnon kiertokulku auttavat meitä asettamaan mittasuhteet omille kokemuksillemme. Kaunis luontoympäristä luo upeat puitteet sisäiselle matkallemme.

Kenelle retriitti sopii?

Ikivalkean retriitti sopii kaikille luonnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, riittää kun tulet paikalle avoimin mielin ja olet valmis kohtamaan itsesi.

Me Ikivalkeassa kunnioitamme erilaisia vakaumuksia. Emme tarjoa valmiiksi pureskeltua filosofiaa, vaan annamme erilaisia työkaluja, joiden avulla löydät oman totuutesi. Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan elämän pieniä suuria ihmeitä!

Ota yhteyttä!

Sari puh. 040 539 75 05

Spring on the ground | Photo by Sanna Gyllene