Oman sieluyhteyden löytäminen valaisee polkusi ja ohjaa sinua kohti sisäistä rauhaa ja oman voiman löytämistä.

Minä Olen – hiljaisuuden retriitti 1.- 4.10.2020 Pyhätunturilla. Ohjelma alkaa torstaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15.

Sielu, keho ja mieli muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden, niin ihmeellisen, että välillä olemme solmussa itsemme kanssa. Sisäisen ohjauksen löytäminen ja siinä pysyminen on haasteellista meidän loogiseen ajatteluun pohjautuvassa yhteiskunnassamme. Retriitillä käännämme katseen itsemme ja pysähdymme isojen asioiden äärelle rauhoittumisen ja hiljentymisen kautta. Pyhätunturin kaunis ja jylhä luonto tarjoaa upeat puitteet levolle, ulkoilulle ja sisäiselle työskentelylle.

Kuka minä olen? Kuka uskon olevani? Mikä on tarkoitukseni tässä elämässä? Mikä on sieluyhteys? Miten kuulen sieluni ohjauksen? Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia Pyhätunturin lumoavissa maisemissa.

Erilaisten ohjattujen harjoitusten ja luontokokemusten kautta kohtaamme itsemme, lepäämme ja eheydymme sekä vietämme ikimuistoisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten parissa. Torstaina iltameditaation myötä laskeudutaan hiljaisuuteen, joka jatkuu sunnuntaiaamuun asti.

Minä Olen- retriitin hinta on 385 €. Hinta sisältää retriitin ohjelman, yhteisen mökkimajoituksen ja tarjoilun. Retriitille ilmoittaudutaan maksamalla 80€ ilmoittutumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa. Loppuosa osallistumismaksusta erääntyy maksettavaksi 14.9.2020. Halutessasi maksaa Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla, otatahan yhteyttä Sariin. Retriitti toteutetaan pienryhmässä ja mukaan mahtuu 6 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Retriitillä ohjaajana toimii Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja Reiki Master Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.

Ohjatut harjoitukset pohjautuvat mm. mindfulnessiin, NLP:hen, energia- ja tunnetyöskentelyyn sekä joogaan. Joogaharjoitukset ovat lempeitä ja meditatiivisia, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita. Kysy lisätietoja retriitistä, kulkuyhteyksistä ja mahdollisisista kimppakuljetuksista Sarilta: sari@ikivalkea.fi tai 040 539 7505.

Sinä, ikiaikainen sielu, tässä elämässä, ilmentämässä itseäsi ja toteuttamassa unelmiasi.

To 1.10.
Saapuminen ja majoittuminen klo 18 mennessä (mökki käytettävissä klo 16 alkaen)
Retriitin alustus
Kevyt illallinen
Täydenkuun syvärentoutus ja mielikuvamatka
Laskeutuminen hiljaisuuteen

Pe 2.10.
Aamusmoothie
Klo 8.15 – 10 meditaatio ja lempeä aamujooga
Klo 10.30 läsnäolon brunssi
Klo 12.30 harjoituksia, ulkoilua ja välipalaa tulilla
Klo 18 healingjooga
Klo 19.30 illallinen
Iltameditaatio ja mielikuvamatka

La 3.10.
Aamusmoothie
Klo 8.15 meditaatio ja lempeä aamujooga
Klo 10.30 läsnäolon brunssi
Klo 12.30 harjoituksia, ulkoilua
Välipalaa tulilla
Klo 17.30 sauna sielulle ja keholle
Kevyt illallinen
Yin-jooga

Su 4.10.
Aamusmoothie
Klo 8.15 meditaatio ja sydänpiiri
Hiljaisuus päättyy
Brunssi
Uutta kohti
Retriitin päätös klo 15