Reiki on voimallinen, mutta lempeä tapa hoitaa itseäsi kehollisella ja henkisellä tasolla. Reikin avulla eheydyt todelliseksi itseksesi.

Reiki eli ”Usuin luonnollisen hoitamisen menetelmä” on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä.

Sana Reiki muodostuu japaninkielisistä sanoista Rei ja Ki. Rei kuvaa korkeampaa tajuntaa, joka ohjaa ja luo maailmankaikkeutta, korkeaa viisautta, universaalia kaiken läpäisevää voimaa, jumaluutta ja henkeä. Ki puolestaan tarkoittaa metafyysistä energiaa, joka antaa kaikelle elämän. Reiki tarkoittaa siis kaikkiallista elämänenergiaa.

Ikivalkean reikikurssit pohjautuvat Mikao Usuin ja hänen seuraajiensa kehittämään menetelmään, mutta sovellan opetuksessa myös muita energiatyöskentelyn, henkisenvalmennuksen ja tietoisuustaitojen periaatteita sekä suomalaista luontoviisautta. Ikivalkean koulutuksessa perinne sulautuu nykyaikaan ja länsimaiseen kulttuuriin.

Reikikurssien tärkein anti on se, että menetelmään liittyvien rituaalisten vihkimysten eli energiakanavien avausten, sekä itse menetelmän harjoittamisen myötä, saadaan elävä ja tietoinen yhteys kaikkialliseen elämänenergiaan. Tuo tietoinen yhteys universaaliin älykkääseen energiaan auttaa sinua tunnistamaan sen, kuka sinä todella olet, mitkä ovat lahjasi tälle maailmalle ja mitkä asiat ovat sinulle aidosti merkityksellisiä.

Sisimmässäsi tiedät, onko kurssi sinua varten ja milloin aika on sille oikea.

Reiki 1-kurssilla opit Reikin perusteet. Reiki 1-kurssi muodostuu kurssin alustusvideoista sekä intensiivisestä kurssipäivästä. Kurssipäivä on voimaannuttava ja ihana syväsukellus itseen samanhenkisten ihmisten seurassa.

Seuraava Reiki 1- kurssi:
25.9.2022 Kemijärvi, klo 9.30-19.30 Latin Laplandin tanssi-ja joogastudio osoitteessa Pelkosenniementie 2. (loppuunmyyty)

Reiki 1-kurssin hinta on 217 €. Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa tai halutessasi maksaa useammassa osassa, pyydä lasku Sarilta. Voit maksaa laskun 2-4 erässä. Kurssille mahtuu max. 4 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautusmisjärjestyksessä.

Kurssin hintaan sisältää päivän tarjoilun; pientä aamupalaa, lounaan & kahvi- ja teetarjoilun sekä hedelmiä. Ilmoitathan mahdollisista ruokarajoitteistasi. Ja olethan yhteydessä, jos sinulla on jotakin kysyttävää. Yhteystiedot: sari (@) ikivalkea.fi, puh. 040 539 7505

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan,
Rakkaudella Sari

Lue lisää Reikistä täältä.

Opettajana toimii Reiki Master, Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja ja joogaopettaja Sari Leinonen. Lue Sarin tarina tästä.

Kurssilla opit mm:

 • Reikin perusteet
 • Reikin eettiset periatteet ja historiaa
 • hoitamaan itseäsi Reikin avulla
 • hoitamaan läheisiäsi Reikin avulla
 • yleistietoa energiakehosta ja energioiden vaikutuksesta elämääsi

Kurssilta saat:

 • kirjallisen materiaalin REIKI 1-kurssin sisällöstä
 • kuvalliset ohjeet otteista itsehoitoon ja muiden hoitamiselle
 • luettelon eri oireiden hoitamiseen sopivista otteista
 • Reiki I-symbolin käyttöösi
 • Reiki I- vihkimykset, jotka aktivoivat ja vahvistavat energiavirtausta kehossasi
 • todistuksen Usui Shiki Ryoho Reiki 1-tason suorittamisesta