AVAA SYDÄMESI JA KUULE SIELUSI OHJAUS SELKEÄMMIN.

Reikin kolmas aste on itsetuntemusta syventävä voimakas henkisen kasvun taso. Reiki 3A ja 3B muodostavat yhdessä Reikin opettajatason koulutuksen Reiki Masterin. 3A on itsenäinen osio, jonka jälkeen voi halutessaan jatkaa 3B:hen eli varsinaiseen opettajakoulutukseen.

Reiki 3A -kurssilla saat viimeisen Reiki vihkimyksen ja Reikin mestarisymbolin Dai Komion. Vihkimyksen myötä Reiki energian virtaus vahvistuu entisestään. Dai Komio avaa sydäntäsi rakkaudelle ja myötätunnolle ja kuulet sielusi ohjauksen yhä selkeämmin.

Seuraavan Reiki 3A kurssin ajankohta on sunnuntaina 10.4.2022 Kemijärvellä.

Reiki 3A-kurssin hinta on 287 €. Hintaan sisältyy kurssinaineisto, yksi etähoito + valmennuskeskustelu yhdessä sovittuna ajankohtana sekä lounas ja kahvi- ja teetarjoilu. Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu Ikivalkean verkkokaupassa . Halutessasi voit sopia osamaksusta Sarin kanssa.

Hintaan sisältyy kurssinaineisto, etähoito ja sen yhteydessä valmennuskeskustelu yhdessä sovituna ajankohtana sekä lounas ja kahvi-& teetarjoilu. Kurssi toteuteaan pienryhmässä maksimissaan 5 osallistujalla.

Opettajana toimii Reiki Master, Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja Sari Leinonen. Lue Sarin tarina tästä.
Lisätiedot: Sari puh. 040 539 7505 tai sähköpostilla sari@ikivalkea.fi.

Sinä OLET rajaton sielu.
Sinulla on keho ja mieli.
Salli sielusi ilmentää lahjojaan kehosi kautta. Anna sielusi ohjata mielesi voima rakkauden tekoihin.