AVAA SYDÄMESI JA KUULE SIELUSI OHJAUS SELKEÄMMIN.

Reikin kolmas aste on itsetuntemusta syventävä voimakas henkisen kasvun taso. Reiki 3A ja 3B muodostavat yhdessä Reikin opettajatason koulutuksen Reiki Masterin. 3A on itsenäinen osio, jonka jälkeen voi halutessaan jatkaa 3B:hen eli varsinaiseen opettajakoulutukseen.

Reiki 3A -kurssilla saat viimeisen Reiki vihkimyksen ja Reikin mestarisymbolin Dai Komion. Vihkimyksen myötä Reiki energian virtaus vahvistuu entisestään. Dai Komio avaa sydäntäsi rakkaudelle ja myötätunnolle ja kuulet sielusi ohjauksen yhä selkeämmin.

Seuraava Reiki 3A kurssi

Helsingissä sunnuntaina 24.1.2021
Kemijärvellä lauantaina 13.2.2021
Kurssipäivä alkaa klo 9.30 ja päättyy noin klo 18.00.

Reiki 3A-kurssin hinta on 290 €. Hintaan sisältyy kurssinaineisto, yksi etähoito + valmennuskeskustelu yhdessä sovittuna ajankohtana sekä lounas ja kahvi- ja teetarjoilu. Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla 80 € ilmoittautumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa . Kurssimaksun loppuosa maksetaan viikkoa ennen kurssin toteutusta. Hintaan sisältyy kurssinaineisto, etähoito + valmennuskeskustelu yhdessä sovituna ajankohtana sekä lounas ja kahvi-& teetarjoilu. Kurssi toteuteaan pienryhmässä maksimissaan 6 osallistujalla.

Opettajana toimii Reiki Master, Henkinen valmentaja®, mindfulness-ohjaaja Sari Leinonen. Lue Sari tarina tästä.
Lisätiedot: Sari puh. 040 539 7505 tai sähköpostilla sari@ikivalkea.fi.

Sinä OLET rajaton sielu.
Sinulla on keho ja mieli.
Salli sielusi ilmentää lahjojaan kehosi kautta. Anna sielusi ohjata mielesi voima rakkauden tekoihin.