PALAUTETTA RETRIITILTÄ..

Löysin pitkään kadoksissa olleen osan itsestäni. Hiljaisuus oli voimaannuttavaa ja irrottautuminen ulkopuolisesta maailmasta auttoi kääntymään sisäänpäin. Hiljentyminen ryhmässä tuntui turvalliselta.
Miia-Maria

Ohjaajien lämmin ja läsnäoleva olemus sai minut tuntemaan itseni hyväksytyksi tällaisena kuin olen ja introverttikin uskalsi heittäytyä harjoituksiin. Keskustelut olivat erittäin antoisia ja opin niistä valtavasti!
Emmi

Koin retriitillä turvaa, rauhaa ja levollisuutta. Mielenkiintoiset harjoitukset auttoivat löytämään omia voimavaroja haastavan arjen keskellä. Tunsin olevani arvokas ja tärkeä.
Kreetta

.. JA JOOGAN OPETUKSESTA

On ollut älyttömän mukava kokea miten hyvin sinä meidät otat vastaan ja ohjaat niin rauhallisesti ja hyvätuulisesti, ja tulee itsensä ylittävä olo, jee minä tein sen!
Marja

Äijäjooga sopii minulle, koska kaikki on ”melkein” samalla tasolla. Ope on asiallinen, innostava ja ohjaa henkilökohtaisesti jos ei rupeee menemään liike oikein. Olen saanut notkeutta lisää ja kotonakin tulee tehtyä joitain opetettuja liikkeitä.
Jaakko

Vaikka rauhoittuminen tuottaa vaikeuksia välillä edelleenkin, on nuo tiistai-illat todella rentouttavia. Tommi sanoi tänään, että hänelle tuli eilen sellainen olo, että pystyy mihin vaan. Kiitos!!
Annika

Kiitos Sanna joogatunneista.  Olet ihana ohjaaja.
Riitta

Tutustu Ikivalkean kouluttajiin

Ikivalkea Retreats Finland