Reiki 3A

Sydäntietoisuus, Reiki Master osa 1/2

Reiki 3A Sydäntietoisuus avaa sydäntäsi ja kuljettaa sinua eteenpäin omalla reikipolullasi. Eteenpäin meneminen on joskus taaksepäin katsomista uudenlaisesta energiasta käsin. Kuka sinä olet, millaisia vahvuuksia ja ominaisuuksia oma elämänpolkusi onkaan sinulle tuonut?

Sydäntietoisuus on kiitollisuutta ja myötätuntoa, itsensä ja tarinansa hyväksymistä, juuri sellaisena kuin on ja juuri siksi. Ymmärrystä siitä, että sinä & tarinasi olette muovautuneet tarkoituksella sellaiseksi kuin olette. Menneen hyväksyminen ja sydäntietoisuudessa eläminen vapauttaa energiaa, joka kuljettaa sinua elämässäsi oikeaan suuntaan.

Reiki 3A Sydäntietoisuus

Reiki 3A Sydäntietoisuus kurssiin sisältyy varsinaisen kurssipäivän lisäksi myös yhteisesti sovittavana ajankohtana sinulle tehtävä etähoito ja keskustelu hoidon aikana esiin nousseista kasvuteemoista.

Reiki 3A Sydäntietoisuus kurssin hinta on 287 €. Ilmoittaudu kurssille maksamalla ilmoittautumismaksu 90 € Ikivalkean verkkokaupassa tämän linkin kautta tai lähetä sähköpostia sari@ikivalkea.fi. Loppuosa kurssimaksusta maksetaan ennen varsinaista kurssipäivää. Kurssimaksu on mahdollista maksaa myös osissa.

Kurssilla on tarjolla lounas ja kahvi/teetarjoilu.

Ikivalkean Reiki Master on on jaettu kahteen osaan 3A Sydäntietoisuus ja 3B Sielunpolku. Reikin kolmasaste on itsetuntemusta syventävä voimakas henkisen kasvun taso. 3A ja 3B muodostavat yhdessä Reiki Masterin eli opettajatason koulutuksen. Reiki 3A Sydäntietoisuus on itsenäinen osio, jonka jälkeen voi halutessaan jatkaa 3B:hen eli varsinaiseen opettajakoulutukseen.

Mestaruutta ja opettajuutta on monenlaista, siinä missä toinen opettaa muita säteilemällä omaa sisäistä valoaan, ja toimimalla esimerkkinä kanssa ihmisilleen, toinen kokee kutsumasta kouluttajaksi tai opettajaksi ja mahdollistaa muille tietoisemman kasvun itse ”pureskelemaansa” tietoa jakamalla.

Lue lisää reikistä tästä linkistä.

Reiki 3A

Kurssipäivänä sinulle tehdään viimeinen reiki vihkimys eli energiakanavien avaus ja saat käyttöösi Reikin mestarisymbolin Dai Komion. Vihkimyksen myötä Reiki energian virtaus vahvistuu entisestään.

Dai Komio avaa sydäntäsi rakkaudelle ja myötätunnolle ja kuulet sielusi ohjauksen yhä selkeämmin.

Vihkimyksen myötä henkinen kasvu eli omaksi itsekseen eheytyminen jatkuu omaa tahtiaan. Ne, jotka haluavat jatkaa henkisenkasvun polkua Reikin äärellä tai kokevat halua opettajuuteen, voivat jatkaa Reiki 3B-kurssille.

Seuraava Reiki 3A 26.5.2024 klo 10.00-19.30 Rovaniemellä, Porokatu 26.

 

 

Reiki 3A Sydäntietoisuus

Z

Mitä on sydäntietoisuus?

Z

Reiki Master vihkimys

Z

Reikin mestari symboli Dai Komio

Z

Terve ego

Z

Sinun valosi avaa polkusi