Reiki 2

Astu syvemmälle enrgioiden maailmaan. Opi luomaan elämääsi rakkauden & luottamuksen energiasta.

Reiki 2 kurssilla mennään yhä syvemmälle energeettiseen todellisuuteen. Opit ajasta ja paikasta riippumattoman etä- eli kaukohoidon tekemisen ja sen soveltamiseen mm. oman elämäsi luomiseen ja sukupolvien traumojen parantamiseen. Reiki 2 kurssilla paneudutaan myös toisten hoitamiseen ja kurssipäivän jälkeen valmistut energiahoitajaksi.

Reiki 2-kurssilla opetellaan myös kaksi seuraavaa reikisymbolia ja niiden käyttö. Reiki 2 vihkimyksen jälkeen tulet yhä tietoisemmaksi energioiden virtauksesta ja energiaan sisältyvästä informaatiosta.

 

Poron vasa

Kurssipäivänä sinulle tehdään yksi energiakanavien avaus eli vihkimys. Päivän aikana jokainen osallistuja tekee ja saa koko kehon energiahoidon.  Kurssille mukaan mahtuu maksimissaan kuusi osallistujaa.

Kurssilla on tarjolla kahvia, teetä, hedelmiä ja jotakin pientä purtavaa. Ota kuitenkin mukaasi lounaseväät, juomapullo ja avoin mieli.

Lue lisää reikistä tästä linkistä.

Reiki 2-kurssi

Reiki 2-kurssi on reikin jatkokurssi ja siihen osallistuminen edellyyttää reiki 1-kurssin suorittamista ja käyttökokemusta reikistä.

Ikivalkean Reiki 2-kurssi on yhden päivän kurssi. Se alkaa klo 10.00 ja päättyy noin klo 19.00. Seuraava Reiki 2-kurssi Kemijärvellä 16.3.2024.

 

Reiki 2-kurssin hinta on 247 €. llmoittaudu kurssille maksamalla osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa tämän linkin kautta tai lähetä säköpostia sari@ikivalkea.fi. Kurssimaksu on mahdollista maksaa myös osissa.

Rakasta itseäsi

Tiedäthän, että olet ihmeellinen ja ainutlaatuinen kokonaisuus. Sinussa ikiaikainen sielusi yhdistyy kahden sukulinjan yhdistelmästä muodostuneeseen kehoosi, ja  kasvuympäristösi sekä elämänkokemustesi muokkaamaan mieleesi aivan erityisellä ja uniikilla tavalla.

Z

Elämän kokemuksesi ja ominaisuutesi yhdistyvät sinussa ainutlaatuisella tavalla

Z

Ikiaikainen sielusi on kasvamassa ja ilmentämässä itseään tässä elämässä kehosi ja lahjojesi kautta

Z

Sisimmästäsi kumpuaa kaikki omaan elämääsi liittyvä tieto ja viisaus

Z

Sinun elämälläsi on syvempi tarkoitus