Reiki 1

Tervetuloa energioiden & sielutietoisuuden maailmaan. Tiedät kyllä, kun olet valmis astumaan reikipolullesi.

Reiki on japanilaisen, Mikao Usuin kehittämä sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä.  Sen virallisempi nimi on Usui Shiki Ryoho Reiki eli Usuin luonnollisen hyvinvoinnin menetelmä. Reiki 1-kurssilla opit reikimenetelmän perusteet.

Kurssipäivän tärkeintä antia on energiakanavien avaukset eli vihkimykset sekä reikin itsehoitomenetelmän oppiminen. Niiden myötä, saat elävän ja tietoisen yhteyden kaikkialliseen elämänenergiaan. Tuo yhteys auttaa sinua tulemaan tietoisemmaksi, tunnistamaan kuka todella olet, ja mitkä ovat lahjasi tälle maailmalle.

Reikimenetelmän itsehoito toimii helppona meditaatiomenetelmänä, joka palauttaa, voimaannuttaa ja lataa energiavarastojasi sekä kehittää tietoisuuttasi. Tuntiessasi energian virtauksen, sinun on helppo asettua läsnäolon tilaan.

Poron vasa

Kurssipäivä on pitkä ja sitä rytmittää neljä energiakanavien avausta, jotka tehdään jokaiselle osallistujalle erikseen. Siksi kurssi toteutetaan pienryhmässä, ja mukaan mahtuu maksimissaan kuusi osallistujaa.

Kurssin sisältö on laaja ja ennen varsinaista kurssipäivää, saat linkin kurssin videoituun alustusaineistoon. Myös kurssipäivän jälkeen saat käyttöösi lisäaineistoa videomuodossa, joka tukee reikin omaksumista osaksi omaa arkeasi.

Kurssilla on tarjolla lounas, kahvia, teetä, hedelmiä ja jotakin pientä purtavaa. Ota kuitenkin mukaan juomapullo ja avoin mieli.

Lue lisää reikistä tästä linkistä.

Reiki 1-kurssi

Reiki 1-kurssilla opit reikin perusteet, eettiset periaatteet ja historiaa, sekä hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi reikin avulla. Opit myös yleistietoa energiakehosta, energioiden vaikutuksesta elämääsi ja paljon paljon muuta. Kurssipäivä on ihana syväsukellus energioiden maailmaan saman henkisten ihmisten seurassa.

Seuraava Reiki 1-kurssi 24.2.2024 klo 10-19.30 Kemijärvellä. Kurssin opettajina toimivat Raisa Alatarvas ja Sari Leinonen.

.

 

Reiki 1-kurssin hinta on 2I7 €. llmoittaudu kurssille maksamalla osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa tämän linkin kautta tai lähetä sähköpostia sari@ikivalkea.fi. Kurssimaksu on mahdollista maksaa myös osissa.

Rakasta itseäsi

Tiedäthän, että olet ihmeellinen ja ainutlaatuinen kokonaisuus. Sinussa ikiaikainen sielusi yhdistyy kahden sukulinjan yhdistelmästä muodostuneeseen kehoosi, ja  kasvuympäristösi sekä elämänkokemustesi muokkaamaan mieleesi aivan erityisellä ja uniikilla tavalla.

Z

Elämän kokemuksesi ja ominaisuutesi yhdistyvät sinussa ainutlaatuisella tavalla

Z

Ikiaikainen sielusi on kasvamassa ja ilmentämässä itseään tässä elämässä kehosi ja lahjojesi kautta

Z

Sisimmästäsi kumpuaa kaikki omaan elämääsi liittyvä tieto ja viisaus

Z

Sinun elämälläsi on syvempi tarkoitus