REIKI

Reikin kautta tulet tietoiseksi elämän energeettisestä luonteesta, syvennät sieluyhteyttäsi & voit hoitaa itseäsi & muita.

Miten hyödyntää reikiä?

REIKIN KAUTTA OPIT

Z

helpon meditaatiomenetelmän

Z

tavan kehittää tietoisuuttasi

Z

tekemään energiahoidon itsellesi & muille

Z

ymmärtämään olevaisuuden energeettistä luonetta

Z

purkamaan haitallisia uskomuksia & mielenmalleja

Z

parantamaan intuitiotasi & yhteyttä sisimpääsi

Z

menetelmän, jonka avulla voit rauhoittua & ladata omia voimavarojasi

Z

tulkitsemaan energiaan liittyvää informaatiota & avutumaan näkemiselle

Z

luomaan omaa elämääsi rakkaudesta & viisaudesta käsin

Sana Reiki muodostuu japaninkielisistä tavuista Rei ja Ki. Rei sana kuvaa korkeampaa tajuntaa, joka ohjaa ja luo maailmankaikkeutta, korkeaa viisautta, universaalia kaiken läpäisevää voimaa. Ki puolestaan tarkoittaa metafyysistä energiaa, joka antaa kaikelle elämän. Reiki tarkoittaa siis kaikkiallista elämänenergiaa. Sitä energiaa, jota virtaa kaikessa olevaisessa ja joka ylläpitää elämän kiertokulkua.

Reikikurssien tärkein anti on se, että menetelmään liittyvien rituaalisten vihkimysten eli energiakanavien avausten, sekä itse menetelmän harjoittamisen myötä, saat elävän ja tietoisen yhteyden kaikkialliseen elämänenergiaan. Tuo tietoinen yhteys universaaliin älykkääseen energiaan, auttaa sinua tulemaan tietoisemmaksi,  tunnistamaan kuka todella olet ja mitkä ovat lahjasi tälle maailmalle.

Reikimenetelmän itsehoito toimii helppona meditaatiomenetelmänä, joka palauttaa, voimaannuttaa ja lataa energiavarastojasi sekä kehittää tietoisuuttasi. Tuntiessasi energian virtauksen, sinun on helppo asettua läsnäolon tilaan.

 

Reikimenetelmä toimii mielen, kehon ja sielun tasoilla oivallisena työkaluna haitallisten uskomusten ja toimintamallien sekä tunnelukkojen purkamisessa.  Kun haitallisten uskomusten energiavärähtely ja tunnelukkojen synnyttämät energiablokit eivät ole enää esteenä, kaikkiallinen elämänenergiavirtaa kauttasi vapaasti. Tällöin ydin olemuksesi energia säteilee sinusta ja ilmennät itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaikka Reiki on vaikuttava itsensä kehittämisen menetelmä, puhekielessä sana reiki liitetään useimmiten reikihoitoon. Ikivalkean kursseilla korostetaan reikiä oman sisäisen kasvun eli henkisen kasvun menetelmänä ja taito hoitaa muita, tulee ikään kuin mukavana bonuksena. Vaikka Reiki on luonteeltaan henkistä, kyse ei ole uskonnosta. Oma elämänkatsomuksesi ei estä sinua opiskelemasta reikiä, vaan menetelmän kautta syvennät ja elävöität suhdetta tuohon älykkääseen energiaan tai korkeimpaan voimaan, riippumatta siitä mitä nimeä siitä käytät.

Jos tunnet reikin resonoivan sydänalassasi

tervetuloa kurssille

PIENRYHMÄKURSSit helsingissä, kemijärvellä ja tervolassa

Ikivalkean reikikursseihin voit osallistua live pienryhmissä Helsingissä, Kemijärvellä tai Tervolassa tai voit käydä kurssin omassa tahdissasi verkkokurssilla.

Reikin oppiminen ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta tai osaamista energioista eikä energiahoidoista. Reiki 1-kurssilla opit reikin ja reikihoidon perusteet. Jos haluat jatkaa pidemmälle, Reiki 2-kurssilla tietämys energioista syvenee ja keskityt myös enemmän toisen hoitamiseen sekä opit myös etä- eli kaukohoidon tekemisen ja oman elämän luominen hyvästä energiasta käsin. Reiki Master-koulutus on puolestaan sydäntä avaava henkisen kasvun koulutus, joka antaa sinulle myös valmiudet reikin opettamiseen. Ikivalkean Reiki Master- koulutus on jaettu kahteen osaan 3A:han ja 3B:hen.

 

Mitä kurssit maksavat?

Kurssien hinnat vaihtelevat toteutustavan  & sisällön mukaan. Tutustu hinnastoon, ole hyvä.

Verkkokurssi

Verkkokurssilla voit käydä kurssin omaan tahtiisi ja sopia energiakanavien avausten eli vihkimyksen toteuttamisen ajankohdan Sarin kanssa.

Reiki 1 177 €

Kurssin hintaa sisältyy noin 1,5 tunnin verkkotapaaminen joko Teamsillä, google hangoutsin tai whatsuppin välityksellä.  Tapaamisen aikana Sari tekee vihkimysrituaalin eli energiakanavien avaukset. Tai jos haluat, voit ottaa vihkimyksen vastaan videonauhoitteen välityksellä. Vihkimysaika varataan Sarin kalenterista, kurssille ilmoittautumisen jälkeen. Saat tarkemmat ohjeet kurssiaineistossa.

Reiki 2 207 €

Kurssin hintaa sisältyy noin 1,5 tunnin verkkotapaaminen joko Teamsillä, google hangoutsin tai whatsuppin välityksellä.  Tapaamisen aikana Sari tekee vihkimysrituaalin eli energiakanavien avaukset. Tai jos haluat, voit ottaa vihkimyksen vastaan videonauhoitteen välityksellä. Vihkimysaika varataan Sarin kalenterista, kurssille ilmoittautumisen jälkeen. Saat tarkemmat ohjeet kurssiaineistossa.

Reiki 3A, 265€

Kurssin hintaa sisältyy 2x 1,5 tunnin verkkotapaaminen joko Teamsillä, google hangoutsin tai whatsuppin välityksellä.  Ensimmäisen tapaamisen aikana Sari tekee vihkimysrituaalin eli energiakanavien avaukset. Toisella tapaamisella Sari tekee sinulle etähoidon, jossa katsotaan ja keskustellaan esille kumpuavista henkiseen kasvuusi liittyviä teemoja.

pienryhmäkurssit (1 pv)

Pienryhmäkurssit toteutetaan maksimissaan 6 henkilön ryhmässä. Kurssipäivää täydentää videoitu aineisto, joka jää käyttöösi myös kurssipäivän jälkeen.

Reiki 1, 227 €

Kurssin hintaa sisältyy alustusvideot, kurssimateriaalit, päivän ohjelma sekä kahvi- ja teetarjoilu + hedelmiä. Kurssipäivän jälkeen saat käyttöösi myös videoitua lisämateriaalia, reikin soveltamiseksi arkeesi.

Reiki 2, 257€

Kurssin hintaa sisältyy kurssimateriaalit, päivän ohjelma sekä kahvi- ja teetarjoilu + hedelmiä. Kurssi toteutetaan pienryhmässä maksimissaan 6 osallistujalla.

Reiki 3A, 317€

Kurssin hintaa sisältyy kurssimateriaalit, päivän ohjelma sekä kahvi- ja teetarjoilu + hedelmiä. Sekä kurssipäivän jälkeen yhteisesti sovittuna ajnkohtana sinulle tehtävä reikihoito ja keskustelu hoidon aikana esiin nousseista teemoista.

Onko sinulla

KYSYTTÄVÄÄ?

PITÄISKÖ MINULLA OLLA KOKEMUSTA ENERGIAHOIDOSTA, ENNEN KUIN TULEN KURSSILLE?

Sinun ei tarvitse välttämättä tietää mitään energiahoidoista tai energioista. Itsekin menin ensimmäiselle reikikurssilleni täysin vailla ennakkotietoa ja kokemusta. Kurssilla opit kaiken sen minkä tarvitset reikin hyödyntämiseen omassa elämässäsi. Vaikka kokemuksesta ei tietysti ole haittakaan. Minä luotan johdatukseen ja siihen, että jokainen kurssilainen tulee mukaan juuri oikeaan aikaan ja juuri oikeanlaisella elämänkokemuksella varustettuna.

täytyykö kurssia varten valmistautua jotenkin?

Reikikursseihin liittyy energiakanavien avauksia eli rituaalimuotoisia vihkimyksiä, jotka saavat aineenvaihdunnankin liikkeelle. Sen vuoksi suosittelen nauttimaan normaalia enemmän vettä ennen ryhmäkurssipäivää ja päivän aikana. Tai verkkokurssilla ollessasi, vettä on suositeltavaa nauttia ennen sovittua vihkimyspäivää ja päivän aikana. Suosittelen myös välttämään alkoholia vihkimysten lähipäivinä.

Tarvitsenko verkkokurssia varten erityisiä laitteita?

Verkkokurssit ovat pääasissa videoita, joita voit katsoa älypuhelimellasi, tabletilla tai tetokoneella. Videoaineiston tueksi on myös kirjallinen kurssivihkonen, joka on pdf-muodossa ja voit tulostaa  sen halutessasi.

onko verkkokurssin suorittamisella aikaraja?

Voit suorittaa kurssin omassa tahdissa. Verkkokurssiin liittyy kuitenkin yhteisesti sovittava ajankohta videotapaamiselle, jonka aikana teen sinulle vihkimyksen. Kursseja on myynnissä 10 kpl kahden kuukauden välein, jotta vihkimykselle on helpompi sopia meille molemmille soveltuva ajankohta. Toivon, että varaat vihkimysajankohdan kuukauden sisällä kurssin ostopäivästä, mutta joustan tästä tarvittaessa. Ennen kun teen sinulle vihkimyksen, olisi hyvä, että ehtisit opiskella kurssin ensimmäiset osiot.  Tällöin olet jo ehtinyt tustutua aineistoon ja voimme yhteisen videotapaamisen aika jutella kurssin aihepiiristä ja vastaan mahdollisesti esiin nousseisiin kysymyksiisi. Verkkokurssiaineisto on sinulla käytössäsi vähintään kaksi vuotta ostopäivästä lähtien.

miten vihkimys eli energiakanavien avaus toteutetaan verkkokurssilla?

Voit vastaanottaa vihkimyksen joko verkkotapaamisessa tai videon välityksellä. Voit valista kurssin edetessä kumpi tapa soveltuu sinulle paremmin, molemmat tavat toimivat kyllä. Verkkotapaamisella vihkimys toteutetaan yhteisesti sovittuna ajankohtana ja vihkimykselle sekä yhteiselle keskustelulle on hyvä varata aikaa noin 1,5 tuntia.

Verkkotapaaminen voidaan toteuttaa Teamsillä tai Google Hangoutsilla tai jollakin muulla sinulle parhaiten sopivalla sovelluksella. Verkkotapaamisen aikana teen sinulle energiakanavien avaukset reikiin liittyvän menetelmän mukaisesti. Koska kaikki on energiaa, myös etävihkimykset toimivat samalla tavalla kuin lähietäisyydellä toteutettuna. Jos sinulle sopii, pidämme näköyhteyden verkkotapaamisessa auki ja on mukava tutustua ja keskustella kasvokkain. Jos verkkotapaaminen ei tunnu sinusta luontevalta, voit ottaa vihkimyksen vastaan myös kurssialustalla olevalla videovihkimyksellä sinulle sopivaan aikaan.

Ikivalkean reikikurssit

Ikivalkean kursseilla korostetaan reikiä oman sisäisen eli henkisen kasvun menetelmänä. Itsensä eheyttäminen ja omien voimavarojen lisääminen on tärkein asia ja taito hoitaa muita tulee mukavana bonuksena.

Kurssi oli tosi kiva ja jotenkin niin luonnollisen hyvä. Tuli tunne, kun olisi aina tuntenut porukan ja energiahoidon.
Oli myös mahtava saada vahvistus sille tunteelle, että voimakas energia tosiaan virtaa ja on aina jotenkin virrannut minun käsistäni, kun kosketan ihmistä tai eläintä. Nyt en vai usko, vaan tiedän,
että se on totta.

Reiki 1 ryhmäkurssin palaute

Maria

Kurssi oli mielestäni tosi hyvä ja hyvin toteutettu. Sun tapasi kertoa asioista on hyvin selkeää ja helposti ymmärrettävää. 
Omat kokemuksesi tuovat asian jotenkin ”lähemmäs”. Päivä meni tosi nopeasti ja jäin janoamaan 2. kurssia.
Tutustumisvideot jotka lähetit ennen kurssia, olivat niin avaavat ja selkeät.
Reiki 1 ryhmäkurssin palaute

Heli

Kurssin sisältö oli mielenkiintoinen ja pidin eritoten tavasta, jolla Sari kerroit helppotajuisesti ja konkreettisten oman elämäsi tapahtumien ja tunnelmien kautta asioita. Eipä ole kyllä maailman helpoin tehtävä kertoa ja opettaa aiheesta, joka on metafysiikkaa ja energiaa, eikä sillä lailla asiana (vielä) konkreettisesti käsin kosketeltavaa. Iso hatunnosto siitä!

Vaikka kurssipäivä olikin pitkä, se kului todella nopeasti, ollen hyvin jäsennelty ja edeten jouhevasti ja loogisesti eteenpäin.

Tykkäsin tosi paljon myös niistä alustusvideoista, jota lähetit meille ennen kurssia, ne avasivat aihetta hyvin varsinkin tällaiselle, jolla ei ollut mitään omakohtaista käsitystä tai kokemusta reikistä.

Reiki 1 ryhmäkurssin palaute

Katja