minä olen

RETRIITTI PYHÄTUNTURILLA 5. – 8.10.2023

Miten rakastan itseäni sielun, kehon ja mieleni tasolla? Kuka minä olen, mitä haluan elämältäni?

Näihin kysymyksiin etsimme yhdessä vastausta Minä Olen- retriitillä syksyn väriloistossa Pyhätunturin upeissa maisemissa.                                                                

Sydämen viisaus, kehon äly ja mielen voima muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden. Niin ihmeellisen, että välillä tuntee olevansa solmussa itsensä ja elämänsä kanssa. Epätasapainossa voi kokea turhautumista ja uupumusta, joiden syvimpiä alkujuuria ei edes tunnista. Retriitillä vetäydyt tutkailemaan sisimpääsi, omia rajojasi ja etsit tasapainoa, kenties jopa uutta suuntaa elämällesi, itsesi rakastamisen ja hyväksymisen kautta.
Poron vasa

Minä Olen-retriitillä kohtaat itsesi, lepäät ja eheydyt sekä vietät ikimuistoisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten seurassa.

Retriitin hinta on 397€. Hinta sisältää retriitin ohjelman, yhteisen mökkimajoituksen ja tarjoilun.  Ilmoittaudu mukaan olemalla yhteydessä tai maksamalla osallistumismaksu Ikivalkean verkkokaupassa tämän linkin kautta. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös osissa Mukaan mahtuu 9 osallistujaa.

Majoitumme Kerohovi nimiseen mökkiin, joka sijaitsee Pyhätunturin keskuksessa hyvien ulkoilureittien läheisyydessä. Voit tutustua mökkiin tästä linkistä.

Olethan yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja! Sähköpostini on sari@ikivalkea tai soita 040 539 7505.

Retriitin ohjelma

Retriitti koostuu rennosta ja kotoisasta tunnelmasta, syvällisisistä keskusteluista, herkullisesta ruoasta, erilaisista ohjatuista harjoituksista ja pohdinta tehtävistä.

Pyhätunturin kaunis ja jylhä luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle ja ammennammekin luontokokemuksesta juurevaa alkuvoimaa ja energiaa.

Retriitti alkaa torstaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Muutoin aikataulu on joustava. Torstaina tutustutaan yhteisellä illallisella ja laskeudutaan retriitin teemaan ja tunnelmaan. Päivät aloitetaan lempeällä kehoa herättelevällä joogaharjoituksella ja brunssilla. Sen jälkeen ulkoillaan ja keitellään kahvit nuotiolla.  Ennen illallista on mahdollista saunoa ja ilta päättyy äänimaljakylpyyn, jonka jälkeen yöunet maistuvat.

Rakasta itseäsi

Tiedäthän, että olet ihmeellinen ja ainutlaatuinen kokonaisuus. Sinussa ikiaikainen sielusi yhdistyy kahden sukulinjan yhdistelmästä muodostuneeseen kehoosi, ja  kasvuympäristösi sekä elämänkokemustesi muokkaamaan mieleesi aivan erityisellä ja uniikilla tavalla.

Z

Elämän kokemuksesi ja ominaisuutesi yhdistyvät sinussa ainutlaatuisella tavalla

Z

Ikiaikainen sielusi on kasvamassa ja ilmentämässä itseään tässä elämässä kehosi ja lahjojesi kautta

Z

Sisimmästäsi kumpuaa kaikki omaan elämääsi liittyvä tieto ja viisaus

Z

Sinun elämälläsi on syvempi tarkoitus