healingyin

Lepää, eheydy & uudistu

HealingYin- workshop luo tilan eheytymiselle, levolle ja sisäiselle matkalle. Workshopissa yhdistyy energiahoito, yinjooga ja itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen ohjaavat suggestiot sekä äänimaljojen luoma taianomainen äänimaailma sekä herkullinen iltapala.

3 tunnin HealingYin- workshop on kuin miniretriitti, jonka aikana lempeän yinjoogaharjoituksen, energiahoidon ja äänimaljojen luomassa rauhan ja rentouden tilassa, matkaat sisimpääsi, lepäät ja lataudut.

Healingyin
Eheäksi

Tarjolla on teetä ja herkullista iltapalaa. Ilmoitatahan mahdollisista ruokarajoitteistasi ja kysythän tarvittaessa lisätietoa sähköpostitse sari@ikivalkea.fi tai puhelimitse 040 539 7505.

Ilmoittaudu workshopiin maksamalla ilmoittautumismaksu 47 € Ikivalkean verkkokaupassa tämän linkin kautta tai lähetä säköpostia sari@ikivalkea.fi. Maksuvälineenä käy myös ePassi, Edenred ja Smartum.

Joogastudion ovet avautuvat n. 15 min ennen tilaisuutta. Osoite on Pelkosenniementie 2. Ajoneuvot voi pysäköidä kiinteiston takana olevalle parkkialueelle.

Healingyin

Seuraavat HealingYin-workshopit Kemijärvellä:

Su 31.3.2024 klo 17.00-20.00

 

 

 

 

Healinyin – workshop

Z

kuljettaa sisimpääsi

Z

avaa sydäntäsi

Z

parantaa itsetuntoasi

Z

palauttaa & rentouttaa sinua

Z

eheyttää & opettaa hyväksymään itsesi